Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 11/8/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται πολύ θετικά για το ζώδιό σου, γεγονός που σε οδηγεί σε ουσιαστικές ανακατατάξεις της καθημερινότητάς σου. Φρόντισε να εναρμονιστείς το συντομότερο με τις νέες συνθήκες, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα ακολουθήσουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια πρόσφατη αισθηματική γνωριμία που έχεις κάνει θα σε βάλει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δεν σου πάει, καλύτερα να μην το συνεχίσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, καθώς και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η οικογένεια ενδιαφέρεται πραγματικά για το μέλλον σου, αγαπητέ Ταύρε, σε σημείο που η στάση τους γίνεται κουραστική. Μην αφήσεις όμως περιθώρια για παρεμβάσεις σε προσωπικά σου ζητήματα. Οι αποφάσεις για τη ζωή σου δεν μπορεί παρά να είναι μόνο δικές σου και να σε οδηγούν σε ολοκλήρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που πιθανόν σου βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, ώστε να μην στενοχωριέσαι και καταπιέζεσαι.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Οικονομικά, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις θα βελτιωθούν για το ζώδιό σου και θα απαλλαγείς από ζητήματα που σε απασχολούσαν εδώ και καιρό. Μην αφήσεις περιθώρια για λανθασμένες κινήσεις. Οργάνωσε πολύ προσεκτικά τον τρόπο που θα κινηθείς για να επιτύχεις όσα επιθυμείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις ότι το ταίρι σου σε καταπιέζει και ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μίλα μαζί του και δώσ’ του να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς και θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για σένα. Οικονομικά, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, πολλές εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, πρόκειται να σε οδηγήσουν σε τροποποιήσεις που δεν περιμένεις. Αυτό αρχικά ίσως να σε ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά πολύ σύντομα θα δεις πως οι αλλαγές θα φέρουν ουσιαστική βελτίωση και όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα στην καθημερινότητά σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να αλλάξεις στάση απέναντι στον σύντροφό σου. Η αδιαφορία που δείχνεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, να ξέρεις ότι θα τον κουράσει.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις όλες τις δυνατότητες να τα πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα στον χώρο εργασίας σου. Στα οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Θα πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Λέων, στις επιδιώξεις σου και σου δίνουν ευκαιρίες να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα. Η ανασφάλεια του παρελθόντος υποχωρεί και γίνεται μεγάλη αλλαγή σε πολλά επίπεδα. Η αισιόδοξη διάθεση και η εργατικότητα θα σε οδηγήσουν σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μερικές φορές πιστεύεις ότι το ταίρι σου σε αδικεί. Μπορεί όμως να μην είναι έτσι. Μην το κρατάς μέσα σου – μίλα μαζί του και λύσε τις παρεξηγήσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικώς δεν πάνε άσχημα, όμως θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που σε κρατούν πίσω είναι το θέμα στο οποίο εστιάζει η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου όλο το ερχόμενο διάστημα και που θα καθορίσει τις εξελίξεις σε σημαντικό επίπεδο. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει χωρίς να φροντίσεις για τα σημαντικά, ώστε να αποφύγεις πιθανό αδιέξοδο αργότερα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις τις προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε περιττές αγορές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η νοσταλγία του παρελθόντος, αγαπητέ Ζυγέ, φέρνει σκέψεις που δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις στη ζωή σου. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται εμπειρίες που πέρασαν και που είναι αδύνατον ο χρόνος να τις επαναφέρει. Σκέψου με αισιοδοξία το μέλλον και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν και να σε γεμίσουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καινούργιοι έρωτες είναι πιθανό να εισβάλουν στη ζωή σου. Καλό θα είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην εμπλακείς πουθενά, για να αποφύγεις τα χειρότερα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ούτως ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Πολλές καταστάσεις που βιώνεις τον τελευταίο καιρό σε έχουν κουράσει αρκετά. Δεν θα διαρκέσει όμως πολύ όλο αυτό, καθώς σύντομα θα ακολουθήσει μία περίοδος κατά την οποία οι πλανήτες θα δώσουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα. Το ταίρι σου μπορεί να δείξει κατανόηση και έχει και υπομονή, αλλά πρέπει κι εσύ να δώσεις πολλά πράγματα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε ό,τι αφορά αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει την κοινωνικότητα του ζωδίου σου και οι γνωριμίες που θα κάνεις θα σου ανοίξουν νέους δρόμους, μέσω των οποίων θα αλλάξεις όλα όσα επιθυμείς στη ζωή σου και θα φέρεις τους στόχους σου στο σημείο της ολοκλήρωσης. Μην διστάσεις να προχωρήσεις με δυναμισμό.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, ενώ θα δημιουργήσει και ένα αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου. Εσύ που ζεις ακόμη με τη μοναξιά, μην απογοητεύεσαι, γιατί οι πλανήτες αυτή την περίοδο σε ευνοούν αισθηματικά και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπονται κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Στον οικονομικό τομέα, οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, γιατί δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ‘ανοίγματα’.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά
Οι εμπειρίες που έζησες, αγαπητέ Αιγόκερε, σε γέμισαν ανασφάλειες και έχεις χάσει τις εσωτερικές σου ισορροπίες. Τώρα μπορείς να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω και να βοηθήσεις τον εαυτό σου να επανέλθει. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και μπορείς να τα καταφέρεις με επιτυχία. Η βοήθεια που θα δεχτείς θα είναι καθοριστικής σημασίας.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μίλα με το ταίρι σου για αυτά που σε ενοχλούν και σε προβληματίζουν. Δεν μπορείς να συνεχίσεις σε μια σχέση με προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στον οικονομικό τομέα απόφυγε να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ανταγωνισμός που δέχεσαι, αγαπητέ Υδροχόε, είναι πολύ έντονος και σε φορτίζει συναισθηματικά. Μην αφήσεις όμως κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά και να καθορίσει τη μελλοντική σου στάση. Αποστασιοποιήσου όσο το δυνατόν περισσότερο, ούτως ώστε να μπορέσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε όσα σε απασχολούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην τραβάς το σχοινί. Υπάρχουν πολλά προβλήματα με το ταίρι σου, αλλά με μια συζήτηση σε χαμηλούς τόνους, μπορείς να τα λύσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά
Εντάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου σε κοινωνικό επίπεδο, οι οποίες θα είναι αποτέλεσμα παρανοήσεων. Εντούτοις, μπορείς να τις αποφύγεις, αν κρατήσεις απόσταση από συζητήσεις που δεν σε αφορούν άμεσα. Δείξε σοβαρότητα και μην παρασυρθείς σε ανταλλαγές απόψεων – ειδικά όταν είναι εύκολο να τις αποφύγεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις κάποια θέματα του αισθηματικού τομέα μόνο επάνω στο ταίρι σου. Θα πρέπει να δράσεις κι εσύ σε πάρα πολλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα σε απαλλάξουν από τη μοναξιά, φέρνοντας στον δρόμο σου έναν νέο έρωτα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα πρέπει να καλύψεις.

oroskopos.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top