Απίστευτα πράγματα στην Κολομβία των Βαλκανίων όπου ο υπουργός Νίκος Παππάς παίρνει την αρμοδιότητα από το ΕΣΡ κι ετοιμάζεται να φιμώσει κανάλια δίνοντας μόνο 4 άδειες με ένα φασιστικής αντίληψης νόμο.
Αίσθηση προκάλεσαν μάλιστα τα επιχειρηματικά σχήματα που κατέθεσαν φάκελο υποψηφιότητας για μία από τις 4 άδειες.
Μεταξύ αυτών και ο Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος του ΠΑΟΚ που προφανώς αντιλαμβανόμενος τι συμβαίνει στην...πολιτική παράγκα του τόπου επέλεξε για το νέο του τηλεοπτικό κανάλι ...ότι καλύτερο έχουν οι ΑΝΕΛ , οι συνέταιροι του Αλέξη Τσίπρα στη νομή της εξουσίας αν αληθεύουν όσα δημοσιεύει το γνωστό site iefimerida.gr.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το  iefimerida.gr ούτε ένα, ούτε δύο ,ούτε τρία αλλά 
επτά (7) στελέχη του Πάνου Καμμένου προορίζονται να διοριστούν στο τηλεοπτικό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, αν λάβει την άδεια, όπως προκύπτει από τον φάκελο που κατατέθηκε. 
Μετά το "PAOK TV" , μάλλον ετοιμάζει και το "Καμμένος TV" ο ομογενής μεγαλοεπιχειορηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον φάκελο αδειοδότησης, πρόκειται για τον Γιώργο Κούσουλα, ο οποίος προορίζεται να αναλάβει την γενική διεύθυνση ειδήσεων του μελλοντικού καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Ο κ. Κούσουλας ήταν διευθυντής γραφείου τύπου των ΑΝΕΛ από το 2012 ως το 2015 και διευθυντής ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα.

Για προϊσταμένη οικονομικού ρεπορτάζ προορίζεται η Ελένη Δουρούκη, η οποία ήταν δημοσιογράφος στη Βουλή των Ελλήνων από το 2012 ως το 2014 και από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα βρίσκεται στην διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Τεχνικός διευθυντής προορίζεται να αναλάβει ο Βασίλης Συριόπουλος, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα είναι τεχνικός προϊστάμενος διεύθυνσης ενημέρωσης, υπεύθυνος για την κάλυψη των εκδηλώσεων του Πάνου Καμμένου (βίντεο, φωτογραφίες, μοντάζ) στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Προϊστάμενος ελεύθερου ρεπορτάζ προορίζεται να αναλάβει ο Κώστας Λαβίδας, ο οποίος βρισκόταν στο γραφείο τύπου των ΑΝΕΛ από το 2012 ως το 2015 και σήμερα βρίσκεται στην διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Προϊσταμένη αθλητικού ρεπορτάζ προορίζεται να αναλάβει η Αννα Μπάστα, διορισμένη ειδική συνεργάτιδα του Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ και υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Α' Αθήνας, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Επίσης, μετέχουν σε θέσεις στον φάκελλο Σαββίδη η Μανταλένα Παπαδοπούλου, πρόεδρος της νεολαίας ΑΝΕΛ, διορισμένη ειδική συνεργάτιδα στο γραφείο Καμμένου στο ΥΕΘΑ και η Αντιγόνη Δήμιτσα, διορισμένη ειδική συνεργάτιδα στο γραφείο Καμμένου στο ΥΕΘΑ ως τον Φεβρουάριο του 2016.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top