Πολλοί άνδρες στα χρόνια μας αντιμετωπίζουν προβλήματα με το σπέρμα τους, ή έστω έχουν αμφιβολίες και ανασφάλεια με αυτό.

Η λύση δεν είναι δύσκολη, καθώς πολλά χρόνια τώρα υπάρχουν οι απαραίτητες εξετάσεις στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Αυτό που δεν έχει βρει γιατρειά, όμως, είναι η… ντροπή των αντρών, που φοβούνται να πάνε στον γιατρό για την εξέταση, ή ακόμη φοβούνται να το πουν ακόμη και στις συντρόφους τους.

Το εμπόδιο αυτό καταφέρνει να προσπεράσει μία εφεύρεση ενός Ιάπωνα, του Γιασιμότο Κόμπορι, ο οποίος έφτιαξε έναν ειδικό φακό που προσαρμόζεται πάνω σε αυτόν της κάμερας των smartphones. Βάζοντας σπέρμα πάνω του, και τραβώντας φωτογραφία, μπορείς να την στείλεις σε εργαστήριο και να πάρεις αρκετά ακριβείς πληροφορίες για αυτό, όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr

Πλέον λοιπόν, οι εξετάσεις σπέρματος είναι πολύ πιο απλές, αν προμηθευτείς το συγκεκριμένο γκάτζετ, απλά εκσπερματώνοντας στο κινητό σου τηλέφωνο.
Yoshitomo-Kobori

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top