Πεζός κυνηγούσε Pokemon στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Χαμοστέρνας. Τον κατέγραψε επαγγελματίας οδηγός φορτηγού που έχει την κάμερα να γράφει στην διάρκεια της βάρδιάς του.

Τον χτυπάς, κουβαλάς το κρίμα στο λαιμό σου μια ζωή και τον πληρώνεις για άνθρωπο. Τα ευτράπελα που έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες με τον Pokemon Go είναι πάρα πολλά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Παίχτες μπαίνουν σε ξένες περιουσίες και τους πυροβολούν, αυτοκίνητα συγκρούονται γιατί οι οδηγοί «κυνηγούν» και πολλά άλλα επικίνδυνα και τραγελαφικά έχει φέρει στην ζωή μας η νέα ηλεκτρονική μόδα.Το Pokémon Go είναι ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι «ενισχυμένης πραγματικότητας» που κάνει θραύση τελευταία. Επιτρέπει στους παίχτες να συλλαμβάνουν, να εκπαιδεύουν και να μάχονται με εικονικά Pokémon που εμφανίζονται στον πραγματικό κόσμο. Μπορείς να παίξεις χρησιμοποιώντας την κάμερα και το GPS του κινητού σου, ενώ αναμένεται και ειδική φορητή συσκευή με Bluetooth που θα σε ειδοποιεί όταν βρίσκεται Pokémon κοντά σου…

Το παιχνίδι έγινε η πιο δημοφιλής εφαρμογή για smartphone στις ΗΠΑ μέσα στις τρεις πρώτες μέρες που διατέθηκε, ανεβάζοντας τη χρηματιστηριακή αξία της Nintendo κατά 63,7%, στα 28 δισεκατομμύρια δολάρια!

drive.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top