Οι παίκτες που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τα Pokémon καθώς και εκείνοι που δεν είχαν παρακολουθήσει τις τελευταίες εξελίξεις τους, πιθανόν θα δυσκολευτούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις στο Pokémon GO, ως προς το ποια Pokémon πρέπει να πιάσουν πρώτα, και κυρίως ποια να διαλέξουν για εξέλιξη. Το ίδιο ισχύει και για τις δυνατότητες των Pokémon στη μάχη.

Για να γλυτώσετε λοιπόν τα λάθη και την αργή εξέλιξη, μία ομάδα από φανατικούς οπαδούς του παιχνιδιού με την ονομασία Silph Road, οι οποίοι δραστηριοποιούνταν κυρίως στα forum του Reddit, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της web site και να ανεβάζει εκεί βασικά στατιστικά και χρήσιμα στοιχεία που προκύπτουν από την εμπειρία και τη μελέτη πάνω στο Pokémon Go.

Για αρχή έχουν δημιουργήσει μία βάση δεδομένων με τα βασικά στοιχεία των 151 Pokémon που υπάρχουν μέχρι στιγμής στο GO.Αναλυτικά στοιχεία για την επίθεση, άμυνα και αντοχή των Pokemon!

Χρησιμοποιώντας εικονίδια με πληροφορίες για το κάθε ένα από αυτά, παρουσιάζουν στον παίκτη τα βασικά χαρακτηριστικά τους, όπως μεγαλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, μεγαλύτερη αντοχή καθώς και μία εκτίμηση για το ποια Pokémon έχουν τα καλύτερα στατιστικά αθροιστικά –και περιέργως ο Rattata δεν είναι ο χειρότερος σε αυτήν την κατηγορία!

pcmag
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top