«Εξαφανίστηκαν από τη Βουλή χωρίς να δώσουν απαντήσεις στους πολίτες», ήταν το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ το οποίο και συνοδευόταν από μια σχετική με το παιχνίδι εικόνα όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα.

Η «τρέλα» του Pokemon GO «χτύπησε» και το ΠΑΣΟΚ το οποίο φαίνεται πως εμπνεύστηκε από το παιχνίδι που έχει συνεπάρει μικρούς και μεγάλους σε ολόκληρο τον κόσμο και αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή.

Πράγματι, το ΠΑΣΟΚ έκανε την Τετάρτη μια χιουμοριστική ανάρτηση στο Twitter προκειμένου να επιτεθεί στην κυβέρνηση αναφορικά με την απουσία των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου από τη συζήτηση στη Βουλή για το Plan X και την εξεταστική Βαρουφάκη και πηγή έμπνευσης για το κόμμα αποτέλεσε ξεκάθαρα το Pokemon GO.

«Νέο παιχνίδι Τσίπρα-Καμμένου το #SyrizanelGO. Εξαφανίστηκαν από τη Βουλή χωρίς να δώσουν απαντήσεις στους πολίτες», ήταν το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ το οποίο και συνοδευόταν από μια σχετική με το παιχνίδι εικόνα.

Το tweet του ΠΑΣΟΚ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top