Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Διαμαρτυρίες ΣΥΡΙΖΑ σε Φώφη για ύβρεις από τον τομεάρχη πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Θανάση Χειμωνά (pics)

Το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σε χαρακτηριστική φώτο όπου δείχνει τα…αίσθήματά του για το ΣΥΡΙΖΑ
Τις έντονες διαμαρτυρίες του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν αναρτήσεις του τομεάρχη πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ , συγγραφέα Θανάση Χειμωνά
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον συστηματικό χυδαιολόγο κ. Θ. Χειμωνά

Ο κ. Θανάσης Χειμωνάς χυδαιολογεί και υβρίζει συστηματικά, δημοσίως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, αλλά και οποιοδήποτε πρόσωπο δεν συμφωνεί μαζί του. Δεν θα του έδινε κανείς σημασία, ούτε φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού εδώ και πολύ καιρό έχει ξεπεράσει κάθε όριο γραφικότητας. Τυγχάνει, όμως, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, τομεάρχης…Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ.

Δεν μπορεί καν να περάσει από το μυαλό μας η σκέψη ότι η κ. Γεννηματά συμμερίζεται τον γλωσσικό οχετό του εν λόγω κυρίου. Το γεγονός, όμως, ότι τον διατηρεί στη θέση του, είναι εξόχως προβληματικό για την πολιτική ζωή του τόπου.

Ο πολιτικός διάλογος οφείλει να γίνεται με αντιπαράθεση επιχειρημάτων και προγραμματικών θέσεων, κι όχι με εκφράσεις πεζοδρομίου οι οποίες όχι μόνο προσβάλλουν την νοημοσύνη μας, αλλά και διασύρουν, τελικά, το ίδιο το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε μερικά από τα post του Θανάση Χειμωνά που προκάλεσαν την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ
Το βάζω εδώ για να το δείτε πρώτοι αφού σε λίγο οι συριζαίοι θα το κάνουν viral. Έτσι μιλάω στα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ που κάνουν προπαγάνδα υπέρ του σιχαμερού ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα του Αντιφασισμού. Που δεν γράψανε κουβέντα για τον θάνατο του μετανάστη στο Ελληνικό και τα κωλομεγλειφάτα του Αλεξάκου τους με την Χρυσή Αυγή. Που μιλάνε για “πούστηδες” και “χοντροκώλες” όταν κάποιος διαφωνεί μαζί τους αλλά σπεύδουν να κάνουν print screen όταν του απαντώ στη μόνη γλώσσα που μάθανε στα μπουρδελοσχολεία τους. Αυτά.
Θανάσης Χειμωνάς, Τομεάρχης Πολιτισμού ΠΑΣΟΚ
Αυτή είναι η συριζοσελίδα. Παρακαλώ μπείτε μέσα να τους γαμήσετε γιατί σε λίγο θα φύγω και δεν θα προλάβω…
https://www.facebook.com/theroof.is.onfire.aa/
Ιστότοπος για κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα · Αρέσει σε 50.157
Φωτογραφία του χρήστη The Roof-is-on Fire (Antifascist Action - Greece).

The Roof-is-on Fire (Antifascist Action - Greece)

Μου αρέσει η Σελίδα!
  • Eva Tsourou
  • Manolis Plevris
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ
  • Giorgos Vam
Και μερικά ακόμη
Θετικό το μέτρο με τους σκύλους που θα ανιχνεύουν τα χαρτονομίσματα στο αεροδρόμιο αλλά -δυστυχώς- καταδικασμένο σε αποτυχία. Μόλις ο πρώτος “κέρβερος” εισπνεύσει τη μπίχλα κάποιου συριζαίου ταξιδιώτη θα φύγει άδοξα από τον μάταιο τούτο κόσμο…
Πρέπει άμεσα να εφευρεθεί το παιχνίδι syrizokemon go. Όπου θα κυνηγάς συριζοτρολ και όταν τα βρίσκεις θα τα κοπανάς στο κεφαλι με το κινητό σου. Ή ακομα καλύτερα με κανα ρόπαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ