Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τρελό παρεάκι με Μαρινάκη και τη μισή ΝΔ τα σπάει σε ξέφρενο πάρτυ (pics)

Τα 42α γενέθλια του γιόρτασε το Σάββατο που μας πέρασε με μια παρτάρα στον τόπο καταγωγής του, τον Κισσάμο Χανίων, ο εκδότης των Παραπολιτικών, της Επένδυσης και της Freddo, Γιάννης Κουρτάκης.

Στο γλέντι παρευρέθηκε, η Dream Team της Νέας Δημοκρατίας, με Ντόρα, Βορίδη, Άδωνι, Νικηφοράκη και τον πρωην γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο, συν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη , .οπως αναφέρει το πλούσιο ρεπορτάζ του zarpanews.gr
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για λίγο από τις μάχες που δίνουν νυχθημερόν στο κοινοβούλιο, στα γήπεδα, στη ζωή κλπ και να αραξουν με τον μεγαλοεκδοτη, πίνοντας κούπες, βγάζοντας σέλφι και παρτάροντας με ΛΕΠΑ σαν να ξανάφεραν για ένα βράδυ πίσω τα τιμημένα πασοκο-90ς. Το γλέντι, όπως αναμένονταν με αυτό το τρελό παρεόνι ήταν επικών διαστάσεων.

Χοροί, τραγούδια, σπάσιμο πιάτων και φυσικά οι παραδοσιακές κούπες έστησαν το σκηνικό σε μία βραδιά γενεθλίων που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ στα κλου της βραδιάς καταγράφονται οι μαντινάδες της Ντόρας, οι τραγουδιστικές και χορευτικές ικανότητες του Μάκη Βορίδη και οι μαντινάδες του Κονταρού στον Ανδρέα Παπαμιμίκο για τον μελλοντικό του θείο Ιβάν Σαββίδη.

Λίγο πριν σβήσει τα 42α κεράκια στην τούρτα του, ο κ. Κουρτάκης μίλησε με συγκινητικά λόγια για την πορεία του στην δημοσιογραφία και ευχαρίστησε την οικογένεια και τους φίλους του που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...