«Αδειάζει» η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για τη συγγνώμη στον Νίκο Δένδια.

Σε μια ανακοίνωση  που διαβάζουμε στο crashonline.gr (με αρκετά ορθογραφικά λάθη) και υπό τον τίτλο «Συγγνώμη σε ποιόν;», η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι της είναι εξαιρετικά δύσκολο να ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Δένδια, καθώς «έχει συνυφανθεί με μια από τις μελανότερες πτυχές της τριετούς διακυβέρνησης Σαμαρά».

Η ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ο Νίκος Δένδιας έχει συνυφανθεί με μία από τις μελανότερες πτυχές της τριετούς διακυβέρνησης Σαμαρά: με το όργιο καταστολής και αυταρχισμού. Η υπουργεία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον «Ξένιο Δία», τις επιχειρήσεις «σκούπα» μεταναστών και προσφύγων από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τον Έβρο, με τους βασανισμούς των 15 αντιφασιστών συλληφθέντων στη ΓΑΔΑ (η καταγγελία των οποίων είχε λάβει διεθνή χαρακτηριστικά), με τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης της Αμυγδαλέζας και άλλων κέντρων κράτησης, με το δόγμα της «μηδενικής ανοχής» απέναντι σε όποιον – φοιτητή ή εργαζόμενο, άνεργο ή μετανάστη – τολμούσε να διεκδικήσει, να αντισταθεί, να σηκώσει κεφάλι. Ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρούμε οποιονδήποτε λόγο για να ζητήσουμε συγγνώμη από τον προαναφερθέντα».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top