Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: «Άχρηστος κι ανίκανος ο Τσίπρας, τρισάθλιος ο Φίλης» έγραφε στο Facebook.

Εδώ και λίγες μέρες κατέχει τη θέση του νέου διοικητή στο νοσοκομείο των Γρεβενών και μάλιστα με τη… σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο των social media οι αναρτήσεις του Παντελή Αλεξιάδη, όπου ένα χρόνο πριν τέτοια εποχή πόσταρε ασταμάτητα προσωπικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του kozanimedia, ο κύριος Αλεξιάδης υπήρξε το περασμένο καλοκαίρι σφόδρα επικριτικός κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε προχωρήσει σε αναρτήσεις με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του ίδιου του πρωθυπουργού. Σε μια μάλιστα τον χαρακτηρίζει ως «άχρηστο, άσχετο, ανίκανο και αμετροεπή», ενώ σε άλλη διερωτάται «Βρε Αλέξη, εκλογές έκανες, δημοψήφισμα έκανες, συμβούλιο πολιτικών αρχηγών έκανες…το να κυβερνήσεις σου πέρασε καθόλου από το μυαλό;»!

Σε άλλη ανάρτηση επιτίθεται στον Νίκο Φίλη τον οποίο χαρακτηρίζει υπηρέτη και τρισάθλιο.

Πέρα από τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις, χαρά του… τρολαρίσματος αποτελεί η πληθώρα ορθογραφικών λαθών στις αναρτήσεις: “είσται”, “ποιο πολλές”, “συνέβει” κτλ, λάθη αδικαιολόγητα για κάποιον με τη συγκεκριμένη θέση.

Πηγή φωτογραφιών: kozanimedia.gr 

.crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ