Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κλήρωση Europa League: Οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΣ

Σεντ Ετιέν-ΑΕΚ, Γιουρόπα/ΑΙΚ Σόλνα-Παναθηναϊκός και Άλκμααρ-ΠΑΣ Γιάννινα/Οντ είναι τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League όσον αφορά στους εκπροσώπους της Ελλάδας στο θεσμό.
Αρκετά δύσκολη είναι η αποστολή της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει μία από τις πιο τις πιο δυνατές ομάδες που θα μπορούσα να της τύχουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης: την Σεντ Ετιέν της Ligue 1.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο είτε της Γιουρόπα (Γιβραλτάρ) είτε της ΑΙΚ Σόλνα για να βρεθεί στα play off του Europa League (στην περίπτωση που βρει στο δρόμο του την δεύτερη, ο Μάρκους Μπεργκ θα βρεθεί κόντρα στους συμπατριώτες του, ενώ η αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα σε περίπτωση που οι Ηπειρώτες διαφυλάξουν το 3-0 κόντρα στην Οντ Γκρένλαντ (είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση) είναι η ολλανδική Άλκμααρ.

Σημειώνεται πως οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 28 Ιουλίου ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 4 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύο ακόμη περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας Δύο ακόμη περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκαν στο Ηράκλειο με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη...