Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γαλλία: Τρόμος και αίμα στη Νίκαια! Φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου! 73 νεκροί


H Γαλλία ζει ένα νέο εφιάλτη. Αυτή την φορά το σκηνικό του τρόμου έχει στηθεί στη Νίκαια της Γαλλίας όπου ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ένα πλήθος ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν τη ρίψη πυροτεχνημάτων για την εθνική εορτή της Γαλλίας. Αυτό που ακολούθησε δεν το χωράει ανθρώπου νους. Πολίτες που ανυποψίαστοι ήταν στους δρόμους αυτό το βράδυ της 14ης Ιουλίου ξαφνικά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να ξεφύγουν. Υπήρχε αίμα παντου. Οι εικόνε ςπου καταγράφηκαν από τα κινητά τηλέφωνα και ήδη κάνουν τον γύρο του κοσμου είναι συγκλονιστικές. Ο Φρανσουά Ολάντ που βρισκόταν στην Αβινιόν επιστρέφει εσπευσμένα στο Παρίσι και συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο. Ο εφιάλτης δεν έχει τελειώσει.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Horrible pictures coming in from   reports suggest firefight btwn driver and sec forces after the attack

 – A truck ploughes into crowd of Bastille Day protesters in   killing more than 12 people.
Οι αρχές έκαναν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, και μάλιστα το τηλεοπτικό δίκτυο BFM μιλά για τουλάχιστον 73 νεκρούς και 100 τραυματίες! Η επίθεση έγινε στη λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ, μια περιοχή πολύ δημοφιλή στους τουρίστες. Η αστυνομία έχει στήσει περίμετρο ασφαλείας στην περιοχή.
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
Οι αρχές του διαμερίσματος Αλπ-Μαριτίμ έκαναν λόγο περί επίθεσης και κάλεσαν τους πολίτες να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ

newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ