Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Νίκη για το Πόρτλαντ, κρατάει εκτός η Έσμπιεργκ

Ακόμα ένα… καλοκαιρινό κουπόνι οπαπ κρατάμε σήμερα στα χέρια μας από το οποίο προκύπτουν ενδιαφέροντα προγνωστικά. Το δυνατό μας σημείο προέρχεται για ακόμα μία μέρα από την Αμερική και το MLS. Χθες το Κολοράντο δικαίωσε την επιλογή μας και μας χάρισε με τη νίκη του απόδοση 1.91.

Στήριγμα το Πόρτλαντ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι η νίκη του Πόρτλαντ κόντρα στο Σιάτλ σε απόδοση 2.05. Από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στους Μόντρεαλ προέρχονται οι Πόρτλαντ, που μπορεί να παρέμειναν αήττητοι για όγδοο παιχνίδι, ωστόσο στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι, χωρίς να έχουν εκμεταλλευτεί το αγωνιστικό τους ανέβασμα. Παρ’ όλα αυτά το σύνολο του Πόρτερ έχει βρεθεί στην 7η θέση της δύσης με 26 βαθμούς και ρεκόρ 6-8-6 και πλέον απέχει μόλις δυο βαθμούς από το Κάνσας που σηματοδοτεί τα πλέι οφ, έχοντας και δυο παιχνίδια λιγότερα. Κόντρα στο Σιάτλ οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν τη νίκη τόσο για τους βαθμούς αλλά όσο και για το γόητρο καθώς πρόκειται για ντέρμπι της Cascadia που αμφότερες θέλουν να κερδίσουν. Παραμένουν τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων.

Δε χάνει η Έσμπιεργκ

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Δανίας και το Χ2 της Έσμπιεργκ με αντίπαλο την Μπρόντμπι σε απόδοση 2.09.Στην προτελευταία θέση τερμάτισε την περσινή σεζόν η Έσμπιεργκ, και αν η Χόμπρο δεν ήταν τόσο αδύναμη, πιθανόν αν είχε συναντήσει και προβλήματα όσον αφορά την παραμονή της. Στόχος της ομάδας και στη φετινή σεζόν δεν είναι άλλος από τη σωτηρία, με τη διοίκηση της ομάδας να φέρνει τους επιθετικούς, ΜακΓκραθ και Χβίλσομ, ώστε να δυναμώσει η γραμμή κρούσης που θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων. Κόνταρ στην Μπρόντμπι οι φιλοξενούμενοι έχουν μια από τις πιο δύσκολες πρεμιέρες που θα μπορούσαν να τους τύχουν, ωστόσο έχουν την ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα, αν αι εφόσον καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την πιθανή κούραση των γηπεδούχων από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι τους για το Γιουρόπα Λιγκ. Άπαντες είναι στη διάθεση του Τοντ.

Με κάλυψη η Ροβανιέμι

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας και στην αναμέτρηση Λάχτι – Ροβανιέμι από όπου επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.50. (σ.σ: Draw No Bet σημαίνει «Ισοπαλία Όχι Στοίχημα», δηλαδή αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Την τρίτη διαδοχική της νίκη μετά από εφτά »αποτυχημένες» προσπάθειες κατάφερε να πανηγυρίσει και η Ροβανιέμι. Προερχόμενη από την εκτός έδρας επικράτηση επί της Κέμι Κινγκς (0-2), η ομάδα του Γιούχα Μάλινεν φιλοξένησε την Ίντερ Τούρκου, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης αυτής για τη Λάχτι ήταν ο Κόκο, ο οποίος σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του στο 8ο και 45ο λεπτό του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά σε 1-1. Με τη νίκη της αυτή, η Ροβανιέμι έφτασε τους 23 βαθμούς σε 15 παιχνίδια και ισοβαθμεί στην έκτη θέση της βαθμολογίας με τη Σεϊναγιόεν, η οποία έχει και δυο παιχνίδια περισσότερα, ενώ παράλληλα παρέμεινε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Αγνοεί την εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς σε οκτώ αντίστοιχα παιχνίδια μετράει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Την περασμένη Πέμπτη, η Ροβανιέμι φιλοξένησε την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Το αυτογκόλ του Τζάμε στο 74ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τους Φινλανδούς να φτάνουν στην ισοφάριση με τον ίδιο παίκτη, τρία λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Προβάδισμα για τη Βίκινγκουρ

Μεταφερόμαστε στην Ισλανδία από όπου θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Βίκινγκουρ Ολαφσβικ – Στιάρναν. Θα επιλέξουμε τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 2.25, που σημαίνει πως σε περίπτωση που νικήσουν οι γηπεδούχοι το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται, ενώ αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

Goal/Goal στην Κροατία

Κλείνουμε με το Goal/Goal στην αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Λοκ. Ζάγκρεμπ σε απόδοση 2.10 για το πρωτάθλημα της Κροατίας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει...