Να στηρίξουν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλα όσα έγιναν στην οικονομία από το 2001 έως σήμερα κάλεσε τους βουλευτές η Φώφη Γεννηματά κατά την διάρκεια της συζήτησης της πρότασης της ΝΔ για εξεταστική για το plan X. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε τα «βέλη» της τόσο προς την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα όσο και προς εκείνη του Κυριάκου Μητσοτάκη και κατηγόρησε τους δυο πολιτικούς αρχηγούς ότι έχουν συνάψει «ανίερη συμφωνία σιωπής» προκειμένου να υπάρξει αποσιώπηση των ευθυνών της περιόδου Καραμανλή, όπως διαβάζουμε στο topontiki.gr.

«Κύριε Μητσοτάκη καταψηφίσατε την εκλογή του κ. Παυλόπουλου, λόγω της διαφωνίας σας με όσα συνέβησαν εκείνη την εποχή. Τώρα γιατί έχετε γλωσσοδέτη; Η ερώτηση για εσάς προφανώς είναι ρητορική. Αλλά για τον κ.Τσίπρα είναι απορίας άξιον γιατί φοβάται όπως ο διάβολος το λιβάνι να μιλήσει για τις ευθύνες της ΝΔ. Απόλυτη προστασία στα πεπραγμένα της περιόδου εκείνης. Συγχαρητήρια στην πρώτη φορά αριστερά», τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε παράλληλα πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κερδοσκόπησαν πολιτικά στην περίοδο της κρίσης εις βάρος του ΠΑΣΟΚ και ουσιαστικά εις βάρος της χώρας. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως ειδικά για την περίοδο Καραμανλή υπάρχει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «ανίερη συμφωνία σιωπής. Η περίοδος 2004-2009, ιδιαίτερα, διαγράφεται επιμελώς και από τους δύο. Λωτοφάγοι. Στην ουσία συνένοχοι για την απόλυτη σιωπή», όπως τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top