Γράφει η Λέττα Καλαμαρά*

Στις πολιτικές σκοπιμότητες του Αλέξη Τσίπρα για την εξυπηρέτηση της πολιτικής του επιβίωσηςμπαίνει πλέον και η τυραννία του λαού του. Μπαράζ δημοσιευμάτων μετά τοΒατερλώ για την υπερψήφιση του εκλογικού νόμου αναφέρονται σε επερχόμενες εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο, ως έξοδο διαφυγής στον πιο αποτυχημένο πολιτικό της σύγχρονης ιστορίας και αποφυγής μελλοντικής λογοδοσίας. Στον άνθρωπο που θα εφάρμοζε το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, που θα υπέτασσε τις αγορές με τα νταούλια του, που θα αντιστεκόταν στους δανειστές, που θα ξερίζωνε τους λαθρεμπόρους και τη διαπλοκή, που θα έφερνε το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων, που φλόμωσε τον ελληνικά λαό στα παραμύθια της χαλιμάς, τα ψέματα, τις ανοησίες, τα χρέη, τα ελλείμματα, τους υπέργκους φόρους, την ανεργία.

Τι έκανε το ξέρουν όλοι. Κέρασε ύφεση, διεθνή εξευτελισμό, plan B, ΕΝΦΙΑ και Μνημόνια, λουκέτα και απόγνωση σε όλο το λαό συνεχίζοντας να απολαμβάνει αυτός και οι περίοικοί του τα οφίτσια της εξουσίας, γυρίζοντας στον κόσμο όλο, σαν πολιτικός σαλτιμπάγκος, με τη θέα του οποίου γελούσαν και συνεχίσουν και γελάνε όλοι όσοι τον γνώρισαν από κοντά. Τώρα αδίστακτος συνεχίζει να μην κυβερνά, να μην αλλάζει την Ελλάδα κατ'εντολή και να αναζητά άλλοθι για να μην βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των εγκληματικών του πολιτικών ενεργειών εις βάρος της ζωής των Ελλήνων και των επερχόμενων γενεών. Αυτός όμως θα πληρώσει για όλους τους άλλους και φυσικά και για τα δικά του πολιτικά εγκλήματα.Με έναν κόσμο υπό αυτόν και με μέντορες το Γκιουλενικό δίδυμο της Ελλάδας και Ευρώπης, το αρσενικό και το θηλυκό, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να στερήσει τις ελάχιστες στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης των Ελλήνων, που...με μηδαμινά εισοδήματα αναζητούν σε κοντινές οάσεις ξενοιασιάς για να πυροδοτήσει την πολιτική αστάθεια, την ακυβερνησία και την αναταραχή. Ασφαλώς και ο λαός θα τον τιμωρήσει αμείλικτα και αυτό γιατί ο Έλληνας ανέχεται πολλά αλλά όχι την κοροϊδία εις βάρος της ζωής τους και της οικογένειάς του. Τη δήμευση της περιουσίας του με ληστρικούς φόρους, την εσκεμμένη από-επένδυση εδώ και δεκαετίες που κορύφωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και την καταδίκη σε μία ελεύθερη σκλαβιά αμπαλλαρισμένη με φανφάρες.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, κύριε Πρωθυπουργέ. Πηδήξτε στο κενό και θα βρεθούν οι οδοκαθαριστές της ιστορίας για να μαζέψουν τα πολιτικά συντρίμμια σας, τα πολιτικά κομμάτια σας. Δεν γεννήθηκαν όλοι αλεξιπτωτιστές και εσείς δεν υπήρξατε ποτέ τολμηρός για τον απλό λόγο ότι η τόλμη προϋποθέτει αρετή. Αρετή, που εσείς, κ. Τσίπρα, δεν διαθέτετε.


Ένα είναι σίγουρο. Η Ελλάδα θα συνεχίσει και χωρίς εσάςκαι θα μεγαλουργήσει επιτέλους. ΑΕΡΑΑΑΑ...

*Η Λέττα Καλαμαρά είναι δημοσιογράφος
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top