Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ThessNews. Ζητείται η παρέμβαση των αρχών.

Επιτήδειοι παίζουν την υγεία μας κορώνα-γράμματα. Αφαιρούν φίλτρα μικροσωματιδίων από τα ντίζελ αυτοκίνητα.

Σοβαρότατες οι επιπτώσεις στον άνθρωπο και σε πολλές περιπτώσεις μη αναστρέψιμες. Μεταξύ άλλων οι εκπομπές ρύπων πετρελαίου ευθύνονται για μειωμένη ανάπτυξη των πνευμόνων σε βρέφη και παιδιά, κρίσεις άσθματος, αναπνευστικές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, εμφράγματα, πρόωρους θανάτους και θανάτους από καρκίνο του πνεύμονα. Σοβαρές επιπτώσεις και στο περιβάλλον.

Από έρευνα της ThessNews προκύπτει ότι τα ΚΤΕΟ δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν την απάτη. Τα συνεργεία αφήνουν μόνο το περίβλημα του DPF, αφαιρούν το εσωτερικό του και επεμβαίνουν στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου για να μη «διαβάζει» βλάβη.

Συνεργεία διαφημίζουν απροκάλυπτα την αδρανοποίηση του DPF στο διαδίκτυο. Το εγκληματικό franchising φουσκώνει τις τσέπες των αδίστακτων και σκοτώνει αδιακρίτως. Συνένοχος στην απάτη και ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Δημιουργεί συνθήκες που θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, πράξη ποινικά κολάσιμη. Επίσης διαπράττει και το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top