Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – Σφοδρή ένταση με τις ειρωνίες Τσακαλώτου για Μητσοτάκη: «Ντροπή!» – «Εσείς να ντρέπεστε»

Σφοδρή ένταση αυτή την ώρα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Οι βουλευτές της αντιπολιτευσης φώναζαν «Ντροπή!» στον κ. Τσακαλώτο, που τους απάντησε με τον ίδιο τρόπο λέγοντας: «Εσεις να ντρέπεστε».

Η ένταση συνεχίστηκε για πολύ ώρα και συνεχίστηκε ακόμα και όταν έλαβε το λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόωσπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

«Να ζητήσετε συγνώμη από τον κ. Μητσοτάκη και την οικογένειά του», είπε ο κ. Δένδιας απευθυνόμενος προς τον κ. Τσακαλώτο ο οποίος νωρίτερα σχολίασε ειρωνικά τη δήλωση Μητσοτάκη ότι ήταν εξορία στην Μακρόνησο, λέγοντας ότι λόγω « δύσκολης παιδικής ηλικίας δεν έχει διαβάσει καλά τον Ρουσό».

Ο κ. Δένδιας, αφού δήλωσε ότι εκτίμησε την στάση του προέδρου της Βουλής, απάντησε στον κ. Τσακλώτο «Δε μπορώ να πω το ίδιο για τον υπουργό Οικονομικών και τον τρόπο με τον οποίο ειρωνευτήκατε τον αρχηγό της ΝΔ για το δύσκολο της παιδικής του ηλικίας. Να σας εξηγήσω. Ο κ. Μητσοτάκης βρέφος εξαιτίας του πατέρα του βρέθηκε σε κατ” οίκον περιορισμό. Και αναχώρησε αβάπτιστος με παρέμβαση του Ερυθρού Σταυρού. Να ζητήσετε συγνώμη.

«Δεν είναι σωστό από τον πρόεδρο σας να μιλάτε για ψεύτες, να αποκαλείτε τον πρωθυπουργό «τυχοδιώκτη». Μπροστά σε αυτά αυτά που είπα εγώ, ρομαντικά, για τον Μητσοτάκη, είναι πταίσμα», αντέτεινε ο κ. Τσακαλώτος.

«Ευκλείδη, δεν χρειάζεται εκνευρισμός» παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, στην σφοδρή αντιπαράθεση.

Νωρίτερα είχε ξεσπάσει… μάχη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Τζαβάρα και του προέδρου της Βουλής Ν.Βούτση, στην οποία ενεπλάκη ο κ. Τσακαλώτος:

Τζαβάρας: Είστε κομματικός Πρόεδρος

Βούτσης: Σας ευχαριστώ για την εκτίμηση. Αυτό που κάνετε δε σας τιμά.

Τζαβάρας: Είστε Πρόεδρος του Κοινοβουλίου εσείς; Πως μιλάτε έτσι σε έναν εκπρόσωπο του Ελληνικού λαού;

Βούτσης: Ντροπή σας! Έχετε την αλλαζονεία της μοναδικότητας. Αν ως παράταξη έχετε πρόβλημα να υποβάλετε μομφή.

Τζαβάρας: Αυτό λέγεται τυραννία!

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ