Δύο σημαντικές πολιτικές «μάχες» θα δοθούν στη Βουλή αύριο και μεθαύριο πριν το κλείσιμο του Κοινοβουλίου για τη θερινή περίοδο για τον εκλογικό νόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» αναμένεται ευθεία σύγκρουση μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το paraskhnio.gr

Η πιο σκληρή μάχη θα δοθεί την επόμενη Τρίτη 26 Ιουλίου στη συζήτηση της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα capital controls. Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να ανακτήσει την δική του πολιτική πρωτοβουλία διαμορφώνοντας την πολιτική ατζέντα για το επόμενο διάστημα.

Όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να έρθει σε ευθεία σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα με τον πρωθυπουργό βάλλοντας κατά της κυβερνητικής πολιτικής καθώς γνωρίζει ότι το φθινόπωρο η κυβέρνηση θα περάσει την πιο δραματική περίοδο της διακυβέρνησης της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top