Οι Ανδρέας Λοβέρδος και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος , οι δύο κολλητοί φίλοι, κινητή διαφήμιση στη φωτογραφία, έπαιξαν μπάσκετ στα Γιάννενα και στα διαλείμματα έπιναν νερό! Η ομάδα μπάσκετ της Βουλής ταξίδεψε μέχρι την πρωτεύουσα της Ηπείρου για να αγωνιστεί με τα «κουρασμένα παλικάρια» της ομάδας μπάσκετ παλαιμάχων της Κόνιτσας. Φυσικά, νίκησε η Βουλή, που είχε τα πιο νέα αγόρια, που ξέρουν από καλύτερες ντρίμπλες.
Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης, που εκπροσώπησαν επάξια το ΠΑΣΟΚ, στη διάρκεια της ηπειρωτικής περιοδείας τους, πήγαν και στο σπίτι του Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα. Αφού προσκύνησαν, αμέσως μετά φόρεσαν τις φανέλες. Η ομάδα μπάσκετ της Βουλής, η οποία διαπρέπει αγωνιστικά, στους κόλπους της έχει από τον φοβερό κόουτς Γιάννη Ιωαννίδη μέχρι τον αδελφό του Αδωνη και συνεργάτη του στα κοινοβουλευτικά, τον Λεωνίδα Γεωργιάδη.
dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top