Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Σαφές προβάδισμα για Ρόζενμποργκ

Αρκετά ενδιαφέρον το κουπόνι που έχουμε σήμερα (13/07) στα χέρια μας, στο οποίο κυριαρχούν οι αγώνες για τα προκριματικά του Champions League. Από το συγκεκριμένη διοργάνωση προκύπτει η βασική μας πρόταση για την Τετάρτη, ενώ δύο ακόμη επιλογές έρχονται από Φινλανδία και ΗΠΑ. Μην ξεχνάτε, παράλληλα, ότι πέρα από τις σημερινές προβλέψεις, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (14/07), μπορείτε να βρίσκετε προτάσεις και για τα παιχνίδια του Europa League, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που ρίχνεται στη «μάχη», στην κατηγορία στοίχημα προκριματικά Europa League.

Στήριγμα η Ρόζενμποργκ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με τον αγώνα για τα προκριματικά του Champions League,Ρόζενμποργκ – Νόρκεπινγκ, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων, σε απόδοση 2.00 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ρόζενμποργκ με δύο γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Ρόζενμποργκ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Οι Νορβηγοί είναι το φαβορί εναντίον της Νόρκεπινγκ. Εκτός απ’ το ότι διαθέτουν πιο ποιοτική ομάδα, μπαίνουν σε μια διαδικασία την οποία γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, έστω κι αν τα τελευταία χρόνια δεν κατάφεραν να φτάσουν στους ομίλους. Υπάρχει αισιοδοξία ότι η Νόρκεπινγκ δεν είναι ικανή να απειλήσει, με τα λόγια του κόουτς Ινγκέμπριτσεν να είναι χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι η καλύτερη Ρόζενμποργκ είναι ανώτερη απ’ την καλύτερη Νόρκεπινγκ. Είμαστε δυνατοί και έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε».

Από την άλλη πλευρά, η Νόρκεπινγκ εξέπληξε τους πάντες πέρυσι στη Σουηδία. Έκανε μια καταπληκτική σεζόν, η οποία την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά το 1992 και παράλληλα της προσέφερε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Ασφαλώς, από πέρυσι πολλά έχουν αλλάξει. Σημαντικότερη αλλαγή η αποχώρηση του κόουτς Άντερσον, τη θέση του οποίου πήρε ο Γκούσταφσον, ενώ υπήρξαν σημαντικές διαφοροποιήσεις και στο ρόστερ. Με καλή ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι, καθώς το Σάββατο πέρασαν με 0-1 απ’ την έδρα της Τζουργκάρντεν, χωρίς όμως να πιάσουν ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης. Στο… δια ταύτα, περιμένουμε ότι η Ρόζενμποργκ θα καταφέρει να κερδίσει σχετικά εύκολα, εκμεταλλευόμενη και τον παράγοντα έδρα.

Κερδίζει η Βάασα

Συνεχίζουμε με Φινλανδία, και τον Άσσο σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Βάασα – Βάνταα. Την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια κατάφερε να πανηγυρίσει η Βάασα την περασμένη Παρασκευή, με 1-0 κόντρα στη Λάχτι. Στην 5η θέση της βαθμολογίας η Βάασα, όπου και ισοβαθμεί με τις Ροβανιέμι και Σεϊναγιόεν, έχοντας από 23 βαθμούς. Νικηφόρα τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, χωρίς να έχει δεχθεί , μάλιστα, γκολ. Στον αντίποδα, την πρώτη της ήττα μετά από δυο αγωνιστικές, και απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Βάνταα, εκτός έδρας από τη Σεϊναγιόεν με 3-2. Παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπου και ισοβαθμεί με την Χέλσινγκφορς, έχοντας αμφότερες από 13 βαθμούς. Έχει ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς μακριά από την έδρα της, ενώ διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 25 τέρματα παθητικό

Δε χάνει το Μόντρεαλ

Τελευταία πρόταση για σήμερα, το Χ2 σε απόδοση 2.00, επίσης, στο παιχνίδι του MLS, Πόρτλαντ – Μόντρεαλ. Από δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία χωρίς τέρματα προέρχεται το Πόρτλαντ, που μετά την «απόδραση» από την έδρα των Κολοράντο, κατάφερε να φύγει αλώβητο και από την έδρα της Νέας Υόρκης, συμπληρώνοντας παράλληλα επτά ματς αήττητο, με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Σολτ Λέικ προέρχεται το Μόντρεαλ, με τον προπονητή της ομάδας, Μπιέλο, να δηλώνει απογοητευμένος με το αποτέλεσμα καθώς πιστεύει πως άξιζε η νίκη στην ομάδα του βάση της εμφάνισής της. Το Μόντρεαλ συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητο με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες και συνεχίζει να είναι μια από τις σταθερές ομάδες της λίγκας με συνοχή ανάμεσα σε όλες τις γραμμές. Κόντρα στο Πόρτλαντ οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά δύσκολο έργο, καθώς ταξιδεύουν σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, ωστόσο, δείχνουν ικανοί τη δεδομένη χρονική στιγμή να αποσπάσουν έστω την ισοπαλία και να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ