Απόλυτα σωστή θεωρεί την εισαγωγή στα σχολεία μαθημάτων για τη σεξουαλική ενήμερωση των νέων, η Ενωση Κεντρώων αλλά σε θέματα όπως τα θρησκευτικά και η πρωινή προσευχή θεωρεί ότι χρειάζεται η γνώμη της εκκλησίας.

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με τα όσα είπε ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στην Βουλή των εφήβων, η Ένωση Κεντρώων σημειώνει ότι «συμφωνεί απόλυτα με την εισαγωγή στα σχολεία μαθημάτων για την σεξουαλική ενημέρωση των νέων και για την εκπαίδευση τους στις νέες τεχνολογίες και την προφύλαξη τους από την μάστιγα των ναρκωτικών.

Για τα θέματα όμως των Θρησκευτικών, της πρωινής προσευχής και των παρελάσεων χρειάζεται διακομματική συνεννόηση και όπως προέκυψε από την συνάντηση του κ. Λεβέντη με τον κ. Τσίπρα η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει τίποτα στα θέματα αυτά. Σημαντική είναι η γνώμη της εκκλησίας της Ελλάδας την οποία γνώμη η Ελληνική πολιτεία οφείλει να σέβεται» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top