Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ενωση Κεντρώων: Συμφωνεί με Φίλη να μπει η σεξουαλική αγωγή ως μάθημα στα σχολεία

Απόλυτα σωστή θεωρεί την εισαγωγή στα σχολεία μαθημάτων για τη σεξουαλική ενήμερωση των νέων, η Ενωση Κεντρώων αλλά σε θέματα όπως τα θρησκευτικά και η πρωινή προσευχή θεωρεί ότι χρειάζεται η γνώμη της εκκλησίας.

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με τα όσα είπε ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στην Βουλή των εφήβων, η Ένωση Κεντρώων σημειώνει ότι «συμφωνεί απόλυτα με την εισαγωγή στα σχολεία μαθημάτων για την σεξουαλική ενημέρωση των νέων και για την εκπαίδευση τους στις νέες τεχνολογίες και την προφύλαξη τους από την μάστιγα των ναρκωτικών.

Για τα θέματα όμως των Θρησκευτικών, της πρωινής προσευχής και των παρελάσεων χρειάζεται διακομματική συνεννόηση και όπως προέκυψε από την συνάντηση του κ. Λεβέντη με τον κ. Τσίπρα η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει τίποτα στα θέματα αυτά. Σημαντική είναι η γνώμη της εκκλησίας της Ελλάδας την οποία γνώμη η Ελληνική πολιτεία οφείλει να σέβεται» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...