Από σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου μπαίνει ένα νέο κόμμα στη πολιτική ζωή της Ελλάδας. Το όνομα του «Δημοκρατική Ευθύνη» και ηγέτης του ο ανεξάρτητος βουλευτής Χ. Θεοχάρης. Η ανακοίνωση θα γίνει σήμερα το βράδυ στις 19:30 στο Κέντρο Πολιτισμού Μ. Κακογιάννης

Το νέο πολιτικό κόμμα θα κινείται στον προοδευτικό-μεταρρυθμιστικό χώρο και όπως μάθαμε δεν θα είναι αρχηγοκεντρικό. Θα απευθύνεται σε όσους συμμερίζονται τις ίδιες αξίες και αρχές και ιδιαίτερα στους νέους αφού η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή αποτελείται από νέους από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις θέσεις του κόμματος.

Την πρωτοβουλία στηρίζει ο πρώην υπουργός Α. Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει και την οργάνωση αυτής της πρωτοβουλίας με «alter ego» του Πατρινό οικονομολόγο Α. Τζουραμάνη προσωπικό φίλο του κ. Θεοχάρη που θα είναι ένας εκ των βασικών ομιλητών της εκδήλωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top