Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ και ανατριχίλα παγκοσμίως

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και ανατριχίλα στην κοινή γνώμη της Αυστραλίας. Ένας πατέρας βίαζε την 10 μηνών κόρη του, μαζί με τον εραστή του τη στιγμή που η μητέρα του παιδιού απουσίαζε σε εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Το ζευγάρι – δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα -, συνελήφθησαν στην Βικτόρια και εκδόθηκαν στο Σίδνεϊ μετά από καταγγελίες που έφτασαν στις αρχές ότι κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί και τράβηξαν γυμνές φωτογραφίες μαζί του. Η αποτρόπαια πράξη, έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2015.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εραστής του πατέρα είχε μια συνομιλία μέσω skype με έναν φίλο, δυο ημέρες μετά την επίθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η μητέρα της είχε βγει για λίγο. Δεν είχαμε πολύ ώρα στη διάθεσή μας για να κάνουμε αυτά που θέλαμε, δυστυχώς».

Όπως μάλιστα γράφει η Sydney Morning Herald, ο φίλος του πατέρα φέρεται να είπε πριν την κακοποίηση «Ο πατέρας και εγώ, θα έχουμε άφθονο χρόνο μαζί της. Η αιμομιξία με ερεθίζει τόσο πολύ».

Έπειτα από έρευνα των αρχών στο σπίτι του ζευγαριού στη Μελβούρνη, εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες υλικού παιδικής πορνογραφίας κατασχέθηκαν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των δύο δραστών, οι οποίοι περιέχουν ενοχοποιητικά στοιχεία και email

madata.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ