Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Μητσοτάκης θέτει σε συναγερμό τη ΝΔ – Τι ζητά από τους «γαλάζιους» βουλευτές

Διαρκή ετοιμότητα αναμένεται να ζητήσει από τους βουλευτές του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της «γαλάζιας» ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 12, όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr

Η «γαλάζια» ΚΟ συνεδριάζει την παραμονή δύο κρίσιμων μαχών που θα δοθούν στο Κοινοβούλιο μέχρι το τέλος του μήνα και αφορούν αφενός τη συζήτηση επί του εκλογικού νόμου και αφετέρου την πρόταση της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οδηγήθηκε η χώρα στα capital control και στο 3ο Μνημόνιο.

Ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία θα μιλήσει για τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, η οποία, όπως υποστηρίζει, βλέποντας ότι καταρρέει εκλογικά, επιλέγει τη συνταγή της ακυβερνησίας για να εμποδίσει τον σχηματισμό κυβέρνηση από τη ΝΔ.

Ο ίδιος θα επιμείνει ότι με βάση όλες τις δημοσκοπήσεις η αξιωματική αντιπολίτευση θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, όποτε και να προκηρυχτούν.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα ζητήσει από τα κοινοβουλευτικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην εφησυχάσουν στη διάρκεια του καλοκαιριού και αντιθέτως να εντείνουν την παρουσία τους τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και κοντά στους πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες της παρατεταμένης φτώχειας που προκαλεί η φορομπηχτική κυβερνητική πολιτική.

«Γαλάζια» τροπολογία

Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και θα υπερασπιστεί την δική της τροπολογία που κατέθεσε την Τετάρτη προτείνοντας την κατάτμηση της Β΄ Αθηνών και την καθιέρωση της δυνατότητας να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους οι Έλληνες που ζουν μόνιμα εκτός της χώρας. Η τροπολογία υπεγράφη από το σύνολο των βουλευτών του κόμματος σε μια προσπάθεια να εκπεμφθεί μήνυμα ενότητας της παράταξης και να αποκρουστούν οι φήμες και διαδόσεις που ήθελαν τις προηγούμενες ημέρες κυβερνητικούς ιθύνοντες να τρέφουν προσδοκίες για γαλάζιες διαφοροποιήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20 και 21 Απριλίου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας...