Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Βόμβα Χρυσόγονου: Δημοκρατία της Κολομβίας η Ελλάδα – Να διασφαλίσουμε ότι δεν θα πάρει τηλεοπτική άδεια ο Εσκομπάρ

Σάλος από τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Χρυσόγονου για τις τηλεοπτικές άδειες: «Να διασφαλίσουμε ότι στη Δημοκρατία της Κολομβίας δε θα πάρει άδεια ο Εσκομπάρ»!

Βόμβες από το καθηγητή Συνταγματικού δικαίου και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Χρυσόγονο. Ο κύριος Χρυσόγονος φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. Όπως σημείωσε, δεν πρέπει ΜΜΕ να βρεθούν στα χέρια ανθρώπων που σχετίζονται, σύμφωνα με τα λεγόμενά του με το οργανωμένο έγκλημα. Ο Ευρωβουλευτής, μάλιστα αποκαλεί τη χώρα «δημοκρατία της Κολομβίας», ενώ τονίζει ότι δεν πρέπει να πέσει τηλεοπτικός σταθμός στα χέρια του «Πάμπλο Εσκομπάρ».

Παραμένει άγνωστο ποιους εννοεί μιλώντας για «οργανωμένο έγκλημα» και «Πάμπλο Εσκομπάρ» από αυτούς που βρίσκονται στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για τις τηλεοπτικές άδειες: «Ως καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου σας λέω ως ζήτημα αρχής, ότι οι τηλεοπτικές άδειες δεν μπορεί να έχουν μόνο οικονομικά κριτήρια αλλά και άλλα κριτήρια, τα οποία να θωρακίζουν το δημόσιο βίο της χώρας απέναντι στο κίνδυνο να βρεθούν Μέσα Ενημέρωσης υπό τον έλεγχο προσώπων τα οποία για παράδειγμα να σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα»

Σε επισήμανση του δημοσιογράφου σχετικά με δήλωση του Αλέξα Τσίπρα ότι δεν περιμένουν ευαγή ιδρύματα στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών σχολίασε: «Δεν περιμένουμε ευαγή ιδρύματα αλλά θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι στη δημοκρατία της Κολομβίας δεν θα βρεθεί τηλεοπτικός σταθμός υπό τον έλεγχο του Πάμπλο Εσκομπάρ».

sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ