Το CAS απέρριψε το αίτημα της ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής για άρση της απαγόρευσης των αθλητών της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Όπως είναι λογικό η είδηση έσκασε σαν βόμβα.

Μάλιστα ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά : «To CAS απορρίπτει την έφεση της ρωσικής ολυμπιακής επιτροπής και των 68 Ρώσων αθλητών».

Η συγκεκριμένη τιμωρία επιβλήθηκε μετά την αποκάλυψη πως η ρωσική κυβέρνηση επόπτευε πρόγραμμα ντόπινγκ από το 2011 μέχρι το 2015, με σκοπό να βελτιώνεται η απόδοση των αθλητών της στο στίβο.

Οι αθλητές που δεν θα μεταβούν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής για την 31η Ολυμπιάδα είναι 68, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται μερικά ηχηρά ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού όπως η Ισινμπάγιεβα.

Τέλος, άμεση ήταν η αντίδραση του Κρεμλίνου, το οποίο υπογράμμισε πως λυπάται για την απόφαση του CAS, ενώ η Ισινμπάγιεβα έκανε λόγο για κηδεία του αθλητισμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top