Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως κάτι έχει αλλάξει στην συμπεριφορά του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων…

Για παράδειγμα πλέον όποιον συναντά στους διαδρόμους της Βουλής και επιχειρεί να του μιλήσει του απαντάει χαρακτηριστικά «να απευθύνεσαι στον εκπρόσωπο του κόμματος, εγώ μιλάω μόνο με τον Τσίπρα».

Όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης» αν τελικά ο κ. Λεβέντης αποφασίσει να σου μιλήσει, βάζει ένα… μυστήριο στη συνομιλία.

Ο ίδιος φροντίζει να αποκαλύψει τα πέντε… μυστικά ραντεβού που είχε με τον κ. Τσίπρα λέγοντας ότι η φιλία τους αναπτύχθηκε όταν αποφάσισε να ψηφίσει την απλή αναλογική.

«Ορισμένα από τα ραντεβού έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου και άλλα έξω» λέει ο πρόεδρος αφήνοντας έναν πέπλο μυστηρίου να πλανάται στην ατμόσφαιρα.

Πάντως, εμείς αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να μπει κάποιος στο Μαξίμου χωρίς να γίνει αντιληπτός;

Στην ερώτηση αυτή ο κ. Λεβέντης απαντά: «Όταν μπαίνεις με αυτοκίνητο που έχει φιμέ τζάμια, ποιος θα σε δει, ποιος θα σε αναγνωρίσει;».

Ωστόσο, η κ. Γεροβασίλη που ρωτήθηκε για τα πέντε μυστικά ραντεβού, απάντησε πως δεν έχει ιδέα, όμως έσπευσε να σημειώσει ότι «δεν αποκλείεται να υπήρξε μια τέτοια συνάντηση στο Μαξίμου».

Τι συζήτησαν στα συγκεκριμένα ραντεβού όμως;

Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι έκανε κάποιες υποδείξεις στον κ. Τσίπρα αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, την αναθεώρηση του Συντάγματος και τον εκλογικό νόμο πληροφορώντας τον ότι «για μένα, πρόεδρε, η απλή αναλογική ήταν αγώνας ζωής».

Ο κ. Λεβέντης πρόλαβε και είπε ότι στις συναντήσεις που είχε με τον κ. Τσίπρα ούτε μία φορά δεν έκανε νύξη ο Πρωθυπουργός να προτιμήσει αυτόν σε περίπτωση που του «φύγει» ο κ. Καμμένος, ενώ για το εάν θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση, σημείωσε αλλάζοντας ύφος: «Του είπα ότι μπήκα στη Βουλή με 4% και το όνειρό μου είναι αυτό το 4% να το κάνω στις επόμενες εκλογές 14%. Δεν θέλω να το εξαφανίσω».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top