Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποκάλυψη: Γερμανοί ερευνητές Απέδειξαν ότι υπάρχει Ζωή Μετά Θάνατον!

Μια εκπληκτική ανακοίνωση έγινε προχθές το πρωί από μια ομάδα ψυχολόγων και γιατρών στο Technische Universität του Βερολίνου.

Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων υποστηρίζει ότι η ζωή μετά θάνατον υπάρχει σε κάποια μορφή και έχει αποδειχθεί μάλιστα από κλινικά πειράματα! Η ανακοίνωση ήρθε ως αποτέλεσμα μιας…
Μια εκπληκτική ανακοίνωση έγινε προχθές το πρωί από μια ομάδα ψυχολόγων και γιατρών στο Technische Universität του Βερολίνου. Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων υποστηρίζει ότι η ζωή μετά θάνατον υπάρχει σε κάποια μορφή και έχει αποδειχθεί μάλιστα από κλινικά πειράματα! Η ανακοίνωση ήρθε ως αποτέλεσμα μιας μελέτης που εξετάζε – υπό ιατρική επίβλεψη – τις επιθανάτιες εμπειρίες ασθενών που ήταν κλινικά νεκροί για περίπου 20 λεπτά πριν τους επαναφέρουν πίσω στη ζωή.
Η 4-ετής μελέτη περιελάμβανε 944 εθελοντές, καθώς και ένα συνδυασμό φαρμάκων όπως επινεφρίνη και διμεθυλτρυπταμίνη, που επιτρέπουν στον οργανισμό να επιβιώσει από την κατάσταση κλινικού θανάτου και τη διαδικασίας ανάνηψης. Μετά τον κλινικό θάνατο, τοποθετούσαν τον ασθενή σε μια προσωρινή κωματώδη κατάσταση.

Το 20-λεπτο αυτό πείραμα έγινε δυνατό μόλις πρόσφατα, χάρη σε ένα νέο μηχάνημα, το AutoPulse. Τα τελευταία λίγα χρόνια, αυτού του είδος ο εξοπλισμός έχει χρησιμοποιηθεί για να επαναφέρει στη ζωή ανθρώπους που είχαν πεθάνει κάπου μεταξύ 40 λεπτών έως και 1 ώρας.

Η έρευνα είχε ως επικεφαλής τον Δρ. Berthold Ackermann και την ομάδα του, οι οποίοι παρακολουθούσαν στενά το πείραμα και κατέγραφαν τις διάφορες μαρτυρίες των εθελοντών. Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι όλα τα άτομα είχαν κάποιες αναμνήσεις από την εμπειρία του θανάτου τους, οι περισσότερες από τις οποίες είχαν ιδιαίτερα μεγάλες ομοιότητες. Υπήρχαν, ωστόσο, ορισμένες διακυμάνσεις από ασθενή σε ασθενή.

Οι περισσότερες από τις μαρτυρίες περιελάμβαναν ένα αίσθημα απόσπασης από το σώμα, αίσθηση αιώρησης, ηρεμίας, ασφάλειας, ζεστασιάς, την αίσθηση της απόλυτης διάλυσης και την παρουσία έντονου φωτός.

Η ομάδα των γιατρών πρόσθεσε επίσης ότι είναι ενήμεροι για τις πιθανές επιπτώσεις του πειράματός τους στους περισσότερους ανθρώπους, ειδικά όταν κατέστησαν σαφές ότι οι θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν είχαν καμία επιρροή στις αισθήσεις και τις εμπειρίες που βίωσαν οι ασθενείς κατά τη διάρκεια του πειράματος. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η μελέτη περιλάμβανε ανθρώπους διαφορετικών θρησκειών – Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Εβραίοι, Ινδουιστές και άθεους.

Σύμφωνα με τον Δρ. Ackermann, «Ξέρω ότι τα αποτελέσματά μας θα μπορούσαν να διαταράξουν τις πεποιθήσεις πολλών ανθρώπων. Αλλά κατά κάποιο τρόπο, μόλις απαντήσαμε σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έτσι, ελπίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να μας συγχωρήσουν. Ναι, υπάρχει ζωή μετά το θάνατο και αυτό ισχύει για όλους.»

Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας σχετικά με το παρακάνω θέμα στα σχόλια που ακολουθούν και, αν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο και ενημερωτικό, μοιραστείτε το με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Διαβάστε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:

http://inventkathmandu.com/german-scientists-prove-there-is-life-after-death/

http://healthstarts-here.com/2016/07/12/german-scientists-prove-life-death/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ