Προκειμένου να αποφύγουν τις πολλές αντιδικίες αλλά και για να έχουν στη «φαρέτρα» τους για τις δικαστικές μάχες το επιχείρημα της προσπάθειας των νομίμων ενεργειών η κυβέρνηση αναθερμαίνει το θέμα της ανασύστασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Όπως είπε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στη Διάσκεψη των Προέδρων, μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες πρέπει να επιχειρήσουν τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση θέλει να βάλει στο παιχνίδι το ΕΣΡ προκειμένου, όπως λέει ο λαός «να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» ή μάλλον την… καυτή πατάτα, αφού η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες γίνεται χωρίς -όπως επιβάλλεται- την εποπτεία της αρμόδιας Αρχής.

Έτσι έστω και καθυστερημένα λοιπόν η κυβέρνηση θέλει είτε να υπάρξει το ΕΣΡ για να εγκρίνει κι επίσημα τις αποφάσεις που θα ληφθούν, είτε να έχει νομικό επιχείρημα ότι προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε…!

newsit.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top