Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπαράκ Ομπάμα: Σ’ αγαπώ Μισέλ, είμαι περήφανος για σένα

Μπαράκ Ομπάμα: Σ’ αγαπώ Μισέλ, είμαι περήφανος για σένα

Ένα tweet του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, στο οποίο εκφράζει την αγάπη του και τον θαυμασμό του για τη σύζυγό του Μισέλ, με αφορμή την ομιλία της στο συνέδριο των Δημοκρατικών, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

«Απίστευτη ομιλία από μία απίστευτη γυναίκα. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος και η χώρα μας είναι ευλογημένη που την έχει Πρώτη Κυρία. Σ’ αγαπώ Μισέλ», έγραψε ο Ομπάμα.

Incredible speech by an incredible woman. Couldn’t be more proud & our country has been blessed to have her as FLOTUS. I love you, Michelle.

Στην ομιλία της η Μισέλ σημείωσε, μεταξύ άλλων, σε μια αναφορά της προς τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ: «Μην αφήσεις κανέναν να σου πει ότι αυτή η χώρα δεν είναι σπουδαία, ότι κατά κάποιο τρόπο χρειάζεται να την κάνουμε σπουδαία ξανά. Γιατί αυτή είναι τώρα η σπουδαιότερη χώρα στον κόσμο. Και καθώς οι κόρες μας ετοιμάζονται να βγουν στον κόσμο, θέλω έναν ηγέτη που να αξίζει».

«Παρακολουθώ τις κόρες μου, δύο όμορφες, έξυπνες μαύρες γυναίκες να παίζουν με τα σκυλιά μας στην αυλή του Λευκού Οίκου. Λόγω της Χίλαρι Κλίντον οι κόρες μας και οι γιοι μας το θεωρούν δεδομένο ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ», τόνισε ακόμη.

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ