Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σύναξη… «φουσκωτών» στην τουαλέτα της Βουλής

Η καλύτερα φυλασσόμενη τουαλέτα στον κόσμο είναι αυτή στο ισόγειο της Βουλής… ή τουλάχιστον ήταν για λίγα λεπτά κατά την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΟΙΚ. Τι είχε συμβεί; Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου μόλις είχε ολοκληρώσει τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατευθύνθηκε μαζί με τη φρουρά του και τη φρουρά της Βουλής προς την έξοδο όπου τον περίμενε το θηριώδες τζιπ του και μια σειρά άλλα θωρακισμένα αυτοκίνητα της πρεσβείας για να αναχωρήσει, όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

Ο κ. Λιου έδειξε να βιάζεται περπατώντας προς την έξοδο. Ξαφνικά σταμάτησε και κάτι είπε σε έναν από τους Αμερικανούς φρουρούς του. Ο Αμερικανός μετέφερε το… «μήνυμα» σε έναν δικό μας αστυνομικό και αυτός έδειξε πού είναι η τουαλέτα.

Φυσικά έγινε ένας πρόχειρος έλεγχος στο εσωτερικό της και εν συνεχεία παρατηρήθηκε σύναξη «φουσκωτών» (Αμερικανών και ημεδαπών) έξω από την τουαλέτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες όμως ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών επισκέφθηκε την τουαλέτα της Βουλής με ανοιχτή πόρτα (!) λόγω… πρωτοκόλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ