Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φαήλος: “Είμαστε η επιτιθέμενη Δεξιά, η Δεξιά που δεν φοβάται να πει το όνομα της”.

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, παραχώρησε συνέντευξη στον “Τύπο της Κυριακής” τονίζοντας μεταξύ άλλων για το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ και τις πολιτικές εξελίξεις το ακόλουθο:

“Είμαστε η επιτιθέμενη Δεξιά, η Δεξιά που δεν φοβάται να πει το όνομα της”.

Ακολουθεί η συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, την 31η Ιουλίου 2016 στη δημοσιογράφο Κατερίνα Κατσαβού:

1.Πώς αποφασίσατε να ιδρύσετε ένα νέο κόμμα, τη Νέα Δεξιά, όταν από την ίδια δεξαμενή αντλούν ψήφους- εκτός από τη Νέα Δημοκρατία- οι ΑΝΕΛ και το νέο κόμμα Καρατζαφέρη- Μπαλτάκου;

«Η Πατρίδα χρειαζόταν ένα Δεξιό κόμμα, χωρίς ενοχές, φιοριτούρες και «σέβομαι την Αριστερά για τους αγώνες της …». Χρειαζόταν ένα κίνημα κανονικών ανθρώπων, πατριωτών κι αυτονόητα δημοκρατών, ένα κόμμα ταυτότητας, χωρίς «αρχοντόπουλα», που θα υπερασπίζεται το Έθνος και την Ελευθερία του και θα μιλά για τα πάντα χωρίς τις παρακμιακές αγκυλώσεις της «πολιτικής ορθότητας». Είμαστε η επιτιθέμενη Δεξιά, που δεν φοβάται να πει το όνομα της. Λαϊκοί, πιστοί στην ελεύθερη οικονομία, με εποπτικό ρόλο του κράτους – υπηρέτη των πολιτών κι όχι φορολογικού δυνάστη. Και δεν νομίζω πως μπορεί να μας μπερδέψει οποιοσδήποτε με κάποιους άλλους.»

2. Είστε υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ;

«Το λέω για άλλη μια φορά, όποιος προπαγανδίζει έξοδο από την Ευρωζώνη και μάλιστα με τις παρούσες συνθήκες είναι αφελής ή ύποπτος. Έξοδος της χώρας από το Ευρώ και δη άτακτη, υπό μορφή «εξώσεως», θα σημάνει τεράστια καταστροφή. Το νέο νόμισμα θα υποτιμηθεί ραγδαία, ενώ το χρέος μας θα παραμένει σε ξένο νόμισμα. και θα αυξηθεί υπέρογκα. Άρα μια τέτοια περιπέτεια πάει πακέτο με την πτώχευση, την παύση πληρωμών. Η δε μετάβαση σε νέο νόμισμα θέλει μήνες προετοιμασίας. Στο ενδιάμεσο τι θα γίνει και κυρίως με τον εφοδιασμό της χώρας; Τα αεροπλανικά είναι ωραία στο τσίρκο και στις ταινίες. Δεν ενδείκνυνται για συντεταγμένα έθνη.»

3. Βρισκόμαστε μπροστά σε έξαρση τρομοκρατικών επιθέσεων στις χώρες της Δύσης. Υπάρχει αποτελεσματική αντιμετώπιση;

«Πρώτα απ’ όλα να ονοματίσουμε τον εχθρό. «Είναι το Ισλάμ, ηλίθιε», για να παραφράσω κι εγώ τον γνωστό τίτλο. Η Ευρώπη δέχεται επίθεση από το ριζοσπαστικό Ισλάμ, μια ολοκληρωτικής ιδεολογία, που κηρύσσει το μίσος. Οι παλιές αποικιοκρατικές δυνάμεις έκαναν το λάθος να δεχθούν εκατομμύρια μουσουλμάνους από τις πρώην αποικίες τους. Τώρα οι κοινότητες τους είναι θερμοκήπια αποκεφαλιστών.

Ας μας γίνει μάθημα. Αυτοί που σφάζουν, πολυβολούν ή πατούν με φορτηγά αθώους, δεν είναι γενικώς κι αφηρημένως «ο φανατισμός, η μισαλλοδοξία κι ο ρατσισμός», είναι οι ισλαμιστές. Αυτοί που πετούν ομοφυλόφιλους από ταράτσες στην Συρία και στο Ιράκ, μεταχειρίζονται τις γυναίκες σαν κτήνη και καλούν τους μουσουλμάνους της Ευρώπης να κατασφάξουν τους Δυτικούς, δεν είναι «σχιζοφρενείς» με δύσκολα παιδικά χρόνια, είναι ισλαμιστές. Στην Ευρώπη οι δράστες των εγκλημάτων συχνά είναι μετανάστες, πολίτες των χωρών που μισούν. Είναι η κηδεία της πολυπολιτισμικότητας. Δεν υπήρξαν μηχανισμοί αφομοίωσης και δεν μπορούν να υπάρξουν. Σουνίτης πιστός μουσουλμάνος δεν αφομοιώνεται. Η λύση είναι επιστροφή της Ευρώπης στους τρεις πυλώνες της: Ελλάδα, Ρώμη, Χριστιανισμός. Ευρώπη φρούριο, Ελλάδα κάστρο. Άγρυπνη φύλαξη των συνόρων μας και με βίαιη απώθηση. Καταγγελία του μεγαλύτερου δουλεμπόρου και τρομοκράτη, της Τουρκίας, που δημιουργεί τους πρόσφυγες ως συναυτουργός του ISIS και τους σπρώχνει με κέρδος στην Ευρώπη κάνοντας ισλαμικό εποικισμό. Άμεσος διαχωρισμός όσων προσφύγων και λαθρομεταναστών κατορθώσουν παρά τα δρακόντεια μέτρα να μπουν. Όλοι σε κλειστά κέντρα κράτησης, οι λαθραίοι μακριά από τον αστικό ιστό, επ’ αόριστον, μέχρι την απέλαση τους. Όχι τζαμί στον Βοτανικό ή οπουδήποτε αλλού και κλείσιμο των άτυπων τζαμιών. Μη χορήγηση υπηκοότητας σε μουσουλμάνους κι αφαίρεση, αν δόθηκε, σε όσους συνιστούν απειλή με την δράση τους. Ενίσχυση και προβολή της εθνικής ορθόδοξης ταυτότητας μας. Κάποιοι ανησυχούν για τυχόν άνοδο του «ρατσισμού». Εγώ ανησυχώ που ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Μη Ηλεκτροδοτούμενοι Έλληνες γέμισαν την χώρα μουσουλμάνους.»

4. Βλέπετε πρόωρες εκλογές;

«Όχι. Δεν αισθάνονται καμία πολιτική απειλή. Έχουν απολύτως προσκυνήσει τον ξένο παράγοντα κι η ενοχική «κεντροδεξιά» χωρίς Δεξιά, δεν αποτελεί κίνδυνο γι’ αυτούς. Οι υποτιθέμενοι φορείς των αστικών αξιών σκέπτονται με την λογική του 15% που ακόμη έχει κάτι. Αν δεν εκφράσεις το 85% που δεν έχει τίποτα, δεν έχεις ελπίδα. Γι’ αυτό όλα τα κόμματα οφείλουν να είναι λαϊκά.»

5. Πώς χαρακτηρίζετε τις βασικές προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για τη Συνταγματική Αναθεώρηση;

«Η αριστερά φτιάχνει ένα αριστερό Σύνταγμα με πλήρη αλλοίωση του Πολιτεύματος, με παρεμβάσεις στην Εκκλησία μας και κομμουνιστικές ντιρεκτίβες στα εργασιακά. Είναι επίθεση στην εθνική ταυτότητα, με στόχο την δημιουργία της «πολυπολιτισμικής» κουρελούς που ονειρεύονταν ανάσκελα στα Εξάρχεια, ώστε μέσα από και από την κατακρεούργηση της Παιδείας, με τις εθνοαποδομητικές θεωρίες του Υπουργείου, το παιχνίδι που κάνουν με τον κοινωνικό φθόνο και «συλλογικές διαδικασίες», να δημιουργήσουν μια μάζα μηδενιστών προλεταρίων που θα τους διασφαλίζει πάντα τον έλεγχο της εξουσίας.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ