Στην Κωνσταντινούπολη, οι υποστηρικτές του «Σουλτάνου του Βοσπόρου» ξεχύθηκαν στους δρόμους ζητωκραυγάζοντας ενώ παρακολουθούσαν ένα απεχθές θέαμα: ένα ανθρώπινο ομοίωμα στην κρεμάλα, αναφέρει το δημοσίευμα

Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία, ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Bild» δείχνει ότι η χώρα του Ταγίπ Ερντογάν «καλωσορίζει» το θέμα της επαναφοράς της θανατικής ποινής, κάτι όπου έχει προαναγγείλει ότι θα εφαρμόσει ο Τούρκος πρόεδρος για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι πραξικοπηματίες.

Στην Κωνσταντινούπολη, οι υποστηρικτές του «Σουλτάνου του Βοσπόρου» ξεχύθηκαν στους δρόμους ζητωκραυγάζοντας ενώ παρακολουθούσαν ένα απεχθές θέαμα: ένα ανθρώπινο ομοίωμα στην κρεμάλα...Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», χιλιάδες υποστηρικτές του Τούρκου προέδρου έδειξαν πως στηρίζουν την απόφασή του να επαναφέρει το θέμα της θανατικής ποινής στη χώρα προκαλώντας την έντονη δυσφορία των Βρυξελλών και των ευρωπαϊκών κρατών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top