Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φαήλος: Να μην εκδοθούν οι 8 στην Τουρκία – ΔΕΝ νοείται να εκδοθεί σε αυτούς τους κανίβαλους ούτε αδέσποτος σκύλος, όχι άνθρωπος.

Αντίθετος με την έκδοση στην Τουρκία των 8 πραξικοπηματιών είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης.
Με δηλωσή του στην προσωπική του σελίδα στα social media ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς τονίζει:

Την έκδοση ή μη αλλοδαπών, αν εκζητούνται με ένταλμα από άλλη χώρα, την αποφασίζει το Συμβούλιο Εφετών. Αν διατάξει την μη έκδοση, το θέμα τελειώνει εκεί. Αν διαταξει την έκδοση, ο εκζητούμενος έχει δικαίωμα να προσφύγει στον Άρειο Πάγο. Αν ο Άρειος Πάγος απορρίψει την έκδοση, τελειώνει εκεί. Αν διατάξει την έκδοση, μπορεί να την σταματήσει με απόφαση του ο Υπουργός Δικαιοσύνης.
Πάντως δεν γίνεται να αποφανθεί το Συμβούλιο Εφετών ή ο ΑΠ να μην εκδοθούν, πχ οι 8 Τουρκοι αεροπόροι και να τους εκδώσει το κατσαπλιάδικο που υποδύεται την Ελληνική κυβέρνηση.
Οπότε οι δηλώσεις που προεξοφλούν την έκδοση τους αρμόζουν σε μπανανία.
Δεδομενου ότι η Τουρκία είναι κράτος συμμορία, όπου το καθεστώς του ισλαμοφασίστα δικτάτορα Ερντογάν συχνά δολοφονεί αντιπάλους του και εξευτελίζει αποφάσεις της ούτως ή αλλως προβληματικής τουρκικής δικαιοσύνης, ΔΕΝ νοείται να εκδοθεί σε αυτούς τους κανίβαλους ούτε αδέσποτος σκύλος, όχι άνθρωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 89 Η Βάσω περιμένει εναγωνίως τον Άγγελο για τον αρραβώνα. Αντί για εκείνον όμως...