Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΝΔ: Παραγράφονται 36.000 ανέλεγκτες φορολογικές υποθέσεις με ευθύνη της κυβέρνησης

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας την ότι ενθαρρύνει τη φοροδιαφυγή και οδηγεί σε παραγραφή χιλιάδες ανέλεγκτες υποθέσεις.

Σε παραγραφή οδηγείται η συντριπτική πλειοψηφία 36.000 ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων και επιπλέον παγώνει η online διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τη ΓΓΔΕ σημειώνουν σε κοινή δήλωσή τους οι βουλευτές της Ν.Δ.. Χρήστος Σταϊκούρας και Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Στη δήλωσή τους αναφέρουν ότι «με τροπολογία που κατέθεσε ουσιαστικά οδηγείται σε παραγραφή η συντριπτική πλειοψηφία των 36.000 ανέλεγκτων και εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, που ελέγχονταν από το ΣΔΟΕ. Εκεί οδήγησε η διάλυση του ΣΔΟΕ και των ελεγκτικών μηχανισμών, που επέβαλε η Κυβέρνηση Τσίπρα.

Επιπλέον, η Κυβέρνηση ”παγώνει” την online διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, την ίδια ώρα που επιβάλλει νέες, εξοντωτικές, αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ. Προφανώς, η Κυβέρνηση αντισταθμίζει την έλλειψη βούλησης και την αδυναμία της να συλλάβει τη φοροδιαφυγή, με την επιβολή υπερφορολόγησης σε όλους τους Έλληνες.

Αυτή είναι η αντίληψη της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Μια αντικοινωνική και αντιαναπτυξιακή αντίληψη, που διαλύει την πραγματική οικονομία και φτωχοποιεί τους Έλληνες».

 iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...