Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 29/7/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 29/7/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μεγάλη συναισθηματική ένταση κι αν δεν βάλεις ένα «φρένο» στον εγωισμό σου οι εξελίξεις μπορεί να «σε πάρουν από κάτω». Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να πετύχεις γρήγορα τους στόχους σου, ξεπερνώντας θεωρητικά δύσκολα εμπόδια, αρκεί να το λειτουργήσεις σε δημιουργικούς τομείς και σε αντικείμενα που ήδη γνωρίζεις καλά..
Ερωτικά
Μια πρόταση που θα σου γίνει φαίνεται να συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα κι αν δεν έχεις λόγους για να αρνηθείς, τότε μην… βραδυπορείς, αφού «στην βράση κολλάει το σίδερο»! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό είναι να κινηθείς στα πλαίσια του «από μακριά κι αγαπημένοι»

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην λήψη αποφάσεων γύρω από την οικονομική σου πολιτική, ιδιαίτερα αν προκύψει μια έκτακτη ανάγκη. Με δεδομένο μάλιστα το «εριστικό» τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη, ενδέχεται να προκύψουν φασαρίες κι ανταγωνισμοί στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Παράλληλα είναι πιθανό να «σπάσει» μια συνεργασία, εξ αιτίας κάποιων αυθαιρεσιών που θα υποπέσουν στην αντίληψη σου.
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πιθανό να ενοχληθείς… σφόδρα από ένα πρόσωπο που διεκδικεί τον άνθρωπο σου, ίσως μάλιστα να επιδείξει και μεγάλο θράσος. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μια αρχικά «αθώα» επίσκεψη μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία σε ερωτικό κάλεσμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Φαίνεται πως ένα άτομο από το περιβάλλον σου προσπαθεί να σε… εκνευρίσει και να σε αποπροσανατολίσει από τους στόχους σου, εγείροντας αιτήματα που «δεν έχουν τον θεό τους», εσύ όμως καλά θα κάνεις να αφοσιωθείς στα σχέδια σου, που μάλιστα έχουν σπουδαίες προοπτικές επιτυχίας. Επιπλέον, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα σου, πρόσεξε όμως μήπως φανούν και κάποιες ανεπάρκειες σου.
Ερωτικά
Ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση σου μπορεί να αποτελέσει το σκηνικό μιας συνάντησης με ένα πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα μέσα από «ανταγωνιστικά» παιχνίδια». Παράλληλα ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να «σπρώξει» τα πράγματα… θες-δεν θες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να προκύψουν οικονομικές διεκδικήσεις ή ανταγωνισμοί που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου. Παράλληλα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσεις κάτι που ήθελες πολύ, εκμεταλλευόμενος/η την… στιγμιαία αδράνεια των «αντιπάλων»! Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ανασυγκροτηθείς ψυχικά και σωματικά, μένοντας για κάποιες ώρες μόνος/η απέναντι στον «καθρέφτη» σου.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο επανακάμπτει… δριμύτερο κι αν βέβαια είσαι σε μια σχέση, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάτι πολύ «δυνατό», λύνοντας συνάμα και τις όποιες παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη αναμένεται να προσθέσει μπόλικη ένταση στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να… θυμηθείς όλα τα στραβά που σου έχουν συμβεί κατά περιόδους, με συνέπεια να «φουντώσεις», παίρνοντας κάποιες πρωτοβουλίες ή αποφάσεις που θα ξενίσουν τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Αν όμως δώσεις μια πιο δημιουργική χροιά στις αναζητήσεις σου, είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις πολλά μέσα σε σύντομο χρόνο.
Ερωτικά
Παρά τον γενικότερο εκνευρισμό, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μειώνει τις πιέσεις και σε κάνει να νιώθεις ευτυχής ακόμη κι αν δεν έχεις τίποτα στα «χέρια» σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα μπορέσεις να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της και μια ιδιαίτερη φροντίδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η εντατικοποίηση των ρυθμών σου μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, αρκεί να μην δράσεις σπασμωδικά αλλά με σχέδιο και οδηγό τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σου ζητά να αποφορτίσεις δημιουργικά την πλεονάζουσα ενέργεια ασχολούμενος/η με ποικίλα μαστορέματα ή με αθλητικές δραστηριότητες. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους καθιστά «κομβικό» τον ρόλο σου στις εξελίξεις.
Ερωτικά
«Στου κουφού την πόρτα…» Φαίνεται πως γνωστοί και συγγενείς εμπλέκονται στα προσωπικά σου, κάτι βέβαια που δεν θα σου αρέσει καθόλου, ιδιαίτερα αν δεις να επαναλαμβάνονται κάποιες κινήσεις, παρά τις… αυστηρές προειδοποιήσεις σου να μην ξαναγίνουν ποτέ!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φίλοι/ες και γνωστοί/ες εμπλέκονται σε μια διαμάχη, στην οποία καλά θα κάνεις να μην ανακατευτείς, εκτός βέβαια κι αν σε αφορά άμεσα. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε ωθήσει σε… κοινούς αγώνες με σκοπό την νίκη ή την διασφάλιση στοιχειωδών δικαιωμάτων που τίθενται σε αμφισβήτηση. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές σου για διάφορα ζητήματα.
Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς με μια υπόθεση που «καίει» έναν φίλο ή μια φίλη σου, αφήνοντας τα δικά σου θέματα στο περιθώριο. Μάλλον όμως πρόκειται για κάτι που παίρνει δυσανάλογο βάρος, αφού σύντομα η «τάξη» θα αποκατασταθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε φέρει μπροστά σε μια «εξοργιστική» πραγματικότητα, όπου θα διαπιστώσεις ότι εκείνοι/ες που θα έπρεπε να σε υποστηρίζουν, σε… αντιμάχονται! Πρόσεξε όμως μήπως με την συμπεριφορά σου χάσεις το δίκιο σου. Αντίθετα αν χειριστείς το θέμα σου ισορροπημένα και με σύνεση, τελικά θα πάρεις πολλούς «πόντους» και θα βγεις ωφελημένος/η, τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά.
Ερωτικά
Κάτι «δυνατό» σε… πολιορκεί, φαίνεται όμως να υπάρχουν και πτυχές που δεν γνωρίζεις, κι ίσως το «παιχνίδι της αλήθειας» να κρύβει και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις για σένα. Ουσιαστικά καλείσαι να διαλέξεις ποιόν/α θα εμπιστευθείς και ποιόν/α όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στις σχέσεις σου αλλά και μια προσωρινή… απώλεια προσανατολισμού, αφού το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων, που μπορεί να σου φαίνονται ανούσιες ή κουραστικές. Τελικά όμως δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η, αφού… όλο και κάτι θα λάβεις! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε βάζει να «σκαλίσεις» το παρασκήνιο αναζητώντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.
Ερωτικά
Κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να καταλήξεις οριστικά σε μια απόφαση σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Αν όμως πρόκειται για μια συνάντηση κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης σου, τότε τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε βάλει σε έξοδα, προκειμένου να καλύψεις κάποιες επείγουσες ανάγκες ή απλά την καταναλωτική σου «μανία». Αν όμως έχεις ανοικτό ένα περιουσιακό ή φορολογικό θέμα καλείσαι να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Επιπλέον, ίσως προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Ένα έντονο πάθος «απειλεί» να σε κυριεύσει, πριν όμως αφεθείς στα… ένστικτα σου, αναλογίσου μήπως δεν πρόκειται για κάτι γνήσιο αλλά για μια απλή εκτόνωση ή μια εγωιστική «ρεβάνς» που θέλεις να πάρεις από ένα πρόσωπο που σε πλήγωσε στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Πάνω που κόντευες να… ηρεμήσεις, έκτακτες καταστάσεις και ανταγωνισμοί απειλούν να φέρουν τα πράγματα άνω-κάτω. Μπορεί ακόμη να προκύψει θέμα σε μια συνεργασία ή να τα «τσουγκρίσεις» με έναν δικό σου άνθρωπο, όλα αυτά όμως θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν πραγματικά και να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.
Ερωτικά
Το «άστρο» σου λάμπει κι αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία για να μπεις σε μια «τσακ- μπαμ» σχέση, που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας γνήσιας περιπέτειας. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η ίσως να… ταραχτείς από φαινόμενα ανταγωνισμού ή ζηλοτυπίας.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη οι εργασιακές σου σχέσεις μπορεί να βρεθούν «για ψύλλου πήδημα» σε κρίση, εκτός βέβαια κι αν δουλεύεις μόνος/η, αφού τότε θα έχεις την ευκαιρία να δράσεις κατά το δοκούν και μάλιστα ιδιαίτερα αποτελεσματικά! Παράλληλα, μπορείς να εκμεταλλευτείς την Σελήνη στους Διδύμους για να ρυθμίσεις οτιδήποτε αναφέρεται στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα απρόσμενο βοήθημα ή κληροδότημα, που θα σου λύσει τα χέρια.
Ερωτικά
Εξακολουθείς να έχεις το πλεονέκτημα στις σχέσεις σου, ίσως όμως αυτήν την φορά να «ζοριστείς» με μια υπόθεση που διαδραματίζεται στον χώρο της εργασίας σου, αφού η θετική σου ανταπόκριση θα μπορούσε να εγείρει ανταγωνισμούς και αντιζηλίες.
.astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 Ο Παύλος στριμώχνεται στο δείπνο τόσο από τον Βρεττό, όσο και από τον Νικόλα. Ο...