Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 22/7/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 22/7/2017

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Έγνοιες και προβλήματα που αφορούν σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, μπορεί να σε αγχώσουν ή να σε «καθηλώσουν», ακυρώνοντας ένα μέρος των σχεδίων σου. Επιπλέον, ίσως να λάβεις μια είδηση που… δεν θα σου αρέσει ή να ταλαιπωρηθείς άδικα για ένα ραντεβού που θα αποβεί άκαρπο! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος υποστηρίζει κάθε προσπάθεια σου να βελτιώσεις το επίπεδο των γνώσεων σου, τόσο σε τεχνικό, όσο και σε φιλοσοφικό επίπεδο.
Ερωτικά
Ο Ερμής στον Λέοντα αυξάνει τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου, ατυχώς όμως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει περισσότερο «κωλύεται» να ενδώσει στις επιθυμίες σου. Μπορείς πάντως να δεις το «ποτήρι» μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο!

ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να… ξεχάσεις για την ώρα οτιδήποτε έχει να κάνει με την ευχαρίστηση ή την διασκέδαση σου και να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, ξεκινώντας από το σπίτι και την οικογένεια σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να μην αγοράσεις κάτι σημαντικό και γενικότερα να είσαι αρκετά φειδωλός/η στα έξοδα σου, αφού ίσως χρειαστεί να ανταποκριθείς σε μια επείγουσα υποχρέωση
Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, αφού το πιθανότερο είναι να σε φορτώσει με περισσότερους μπελάδες. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να «τελειώσεις» μια υπόθεση που είναι φανερό ότι δεν έχει μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα σου ζητά να θέσεις όρια στην σχέση σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που μάλλον ζητά περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις. Επιπλέον, ίσως αναβάλεις ένα ταξίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά αν… επιμένεις να ταξιδέψεις, καλό είναι να το συνδυάσεις με μια δουλειά, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορέσεις να το απολαύσεις όπως θα ήθελες. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να «μπλοκάρει» μια συνεργασία.
Ερωτικά
Η ημέρα είναι «αφιερωμένη» στις –ενίοτε και πληκτικές- δημόσιες σχέσεις σου κι όχι τόσο σε επαφές ερωτικού χαρακτήρα. Αν όμως… επιμένεις, ίσως κληθείς να διαχειριστείς την έλξη που νιώθει για σένα ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν πολλά χρόνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Σήμερα οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις αγορές σου, αφού μπορεί να «φορτωθείς» με σκάρτα ή ελαττωματικά προϊόντα. Αντίθετα όμως μπορείς να «τρέξεις» μια σημαντική πώληση, που θα σου δώσει την δυνατότητα να κλείσεις κάποιες «τρύπες» στον ισολογισμό σου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος δείχνει πρόθυμος να σε «φορτώσει» με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, δυσκολεύοντας αρκετά τις εργασιακές σου σχέσεις.
Ερωτικά
Δεν αποκλείεται να προκύψει μια σοβαρή κρίση στην σχέση σου, ίσως όμως να μην θα μπορέσεις να βρεθείς κοντά στον άνθρωπο σου εξ αιτίας μιας έκτακτης ανάγκης. Αν πάλι κάνεις μια νέα γνωριμία και τρέφεις προσδοκίες σταθερότητας, είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις.

ΛΕΩΝ


Γενικά
Σε αυτήν την φάση, ο Ερμής στο ζώδιο σου περιορίζει την ελευθερία των κινήσεων σου, αναγκάζοντας σε να ασχοληθείς με υποθέσεις και δραστηριότητες που ίσως να τις βρίσκεις πληκτικές αλλά πρέπει να προχωρήσουν. Αν μάλιστα, αρνηθείς να «αναλάβεις τις ευθύνες σου», είτε φταις σε κάτι είτε όχι, μπορεί να γίνεις αντικείμενο σφοδρής κριτικής από έναν «δικό σου» άνθρωπο, κάτι που σίγουρα θα σε στενοχωρήσει.
Ερωτικά
Ο ενθουσιασμός για την προτίμηση που δείχνουν στο πρόσωπο σου, μπορεί σύντομα να «γυρίσει» σε απογοήτευση, αφού στην παρούσα φάση έλκεις μάλλον τους πιο… προβληματικούς τύπους. Ίσως όμως να έχεις καλύτερη τύχη με ένα άτομο πολύ μικρότερο ή μεγαλύτερο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου ασκεί ισχυρές πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου και αφού μια στενοχώρια θα την… πάρεις φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να ξεφορτωθείς κάποια αντικείμενα που δεν έχουν πια χώρο στην ζωή σου αλλά και να αξιοποιήσεις εναλλακτικές λύσεις που παρέμεναν στο «συρτάρι».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να σου γίνει μια «κρούση» από ένα άτομο που σχετίζεται με την δουλειά σου αλλά μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπεις σε μια κατάσταση που μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη αλλά και ασύμφορη επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα «δοκιμάζει» τις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Αν όμως απογοητευθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, το «μήνυμα» είναι να μην δίνεις «χώρο» σε άτομα που εξ αρχής είναι φανερό ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου και επιπλέον τα θέλουν όλα δικά τους. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δυσκολέψει τις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου.
Ερωτικά
Ίσως υπάρξει μια «εμπλοκή» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος αλλά αν ενδώσεις στην πρόκληση είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα. Όσο κι αν κολακεύεσαι λοιπόν, είναι πολύ πιο σοφό να… απέχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά
Ο Ερμής στον Λέοντα σου ζητά να ανταποκριθείς πληρέστερα στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να απευθυνθείς σε άτομα που «δεν χωνεύεις»! Περιόρισε λοιπόν τον εγωισμό σου και δες πως μπορεί να γίνει η δουλειά σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Παράλληλα, είναι πιθανό να βρεθείς προ ενός οικονομικού διλήμματος, να θυμάσαι όμως ότι οι σημαντικές αγορές «απαγορεύονται διά ροπάλου»!
Ερωτικά
Σήμερα ίσως ασχοληθείς με αισθηματικά προβλήματα των άλλων και σίγουρα οι συμβουλές σου θα αποδειχθούν πολύτιμες. Αν όμως μπεις στον πειρασμό να παίξεις τον ρόλο του «παρηγορητή», προσδοκώντας κάποιο προσωπικό «όφελος», το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά
Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για εξωστρεφείς δραστηριότητες κι ίσως ταλαιπωρηθείς αρκετά αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις ή απλά να «σκοτώσεις» την ώρα σου με φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού όλο και κάποιο πρόβλημα θα προκύψει. Αντίθετα, ο Ερμής στον Λέοντα και ο Κρόνος στο ζώδιο σου, συνιστούν να «μαζέψεις» τις σκέψεις σου και να μελετήσεις σχολαστικά ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει .
Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιο σου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ίσως μάλιστα βρεθείς σε δύσκολη θέση εξ αιτίας μιας «ενοχλητικής» εξέλιξης στην προσωπική σου ζωή. Επιπλέον μπορεί να αναλωθείς σε επαφές και συνεννοήσεις που «θα σου ψήσουν το ψάρι στα χείλη»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά
Με τον Κρόνο να επηρεάζει άμεσα τον τομέα της υγείας σου, το σωστό θα ήταν να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή να κόψεις μια βλαβερή συνήθεια. Παράλληλα, δεν θα έπρεπε να εξαντλήσεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να ευχαριστήσεις τους άλλους ή να καλύψεις δικές τους υποχρεώσεις, αφού τελικά οι κόποι σου δεν θα αναγνωριστούν. Επιπλέον είναι πιθανό να προκύψει μια έκτακτη οικονομική υποχρέωση.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν μια νέα σχέση με ένα πρόσωπο που εκπληρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου αλλά δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματα του. Ακόμα λοιπόν κι αν σε πρώτη φάση κληθείς να διαχειριστείς μια περίπλοκη κατάσταση, προχώρα και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν.

YΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος δεν ευνοεί τις συνεργασίες, ενώ επιπλέον σε καλεί να ανταποκριθείς μεν σε ένα αίτημα βοήθειας από ένα φιλικό σου άτομο αλλά σε ψυχολογικό επίπεδο κι όχι σε οικονομικό, αφού ότι δώσεις θα πρέπει να το θεωρήσεις… εκ προοιμίου χαμένο, χωρίς μάλιστα να επιλυθεί ουσιαστικά το πρόβλημα! Είναι λοιπόν πιο «σοφό» να του/της δείξεις κυρίως τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να βγει από την δύσκολη θέση.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, το πιθανότερο είναι να μπλέξεις σε μια ιστορία, που αργά ή γρήγορα θα φτάσει σε αδιέξοδο. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα του/της συντρόφου σου.

ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά
Παρότι η μέρα μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο κουραστική από όσο υπολόγιζες, τελικά οι κόποι σου θα «πιάσουν τόπο», αν φερθείς υπεύθυνα και μετρημένα, με σεβασμό στην ιεραρχία και την δεοντολογία. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις μια χάρη ή να απευθύνεις ένα αίτημα σε ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, ίσως κληθείς να διαχειριστείς κι ένα «λεπτό» θέμα υγείας που αφορά σε ένα οικείο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Αν σου αρέσει ο ρόλος της «νοσοκόμας» σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να τον… απολαύσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες σου σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που δοκιμάζεται. Ίσως πάλι σου τύχει κάτι «μπερδεμένο» στον χώρο της εργασίας σου!
astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ