Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες είναι ο απολογισμός των επεισοδίων στον καταυλισμό - γκέτο μεταναστών και προσφύγων στο Ελληνικό.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν χθες το πρωί ανάμεσα σε 100 περίπου Αφγανούς μετανάστες και επαναλήφθηκαν χθες το απόγευμα με μεγαλύτερη σφοδρότητα. Το αποτέλεσμα ήταν πολλά άτομα να καταλήξουν στο Ασκληπιείο της Βούλας με σοβαρά τραύματα ανάμεσα στους οποίους και ένας Αφγανός βαριά τραμαυτισμένος στο σώμα και στο κεφάλι από αιχμηρό όργανο, ο οποίος πριν από λίγο κατέληξε όπως αναφέρει το vimaonline.gr

Χαρακτηριστικό των πολλών τραυματιών ήταν τα ασθενοφόρα που πηγαινοέρχονταν από το Ελληνικό στο Ασκληπιείο.

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν και να περιοριστούν τα εκτεταμένα αυτά επεισόδια, έχουν μεταβεί στον καταυλισμό - γκέτο του Ελληνικού ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως επίσης και κλιμάκιο της διεύθυνσης ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα επεισόδια προκλήθηκαν ανάμεσα στους Αφγανούς μετανάστες για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών.

Άντρο παραβατικότητας και ανομίας ο καταυλισμός-γκέτο του Ελληνικού

Το vimaonline.gr είχε επισημάνει εδώ και πολλοί καιρό, μέσα από το ρεπορτάζ, πως ο καταυλισμός - γκέτο του Ελληνικού εξελίσσεται σε άντρο παραβατικότητας και ανομίας.

Ένας συνεχής "πόλεμος" μεταξύ συμμοριών βρισκόταν σε εξέλιξη, για τον έλεγχο των ναρκωτικών (συνήθως μαριχουάνα και χάπια) τα οποία διακινούνται ανάμεσα σε μετανάστες, ενώ κατά καιρούς σημειώνονταν βίαια επεισόδια περιορισμένης έκτασης.

Δυστυχώς τα περιορισμένα αυτά επεισόδια ήταν θέμα χρόνου να πάρουν μεγαλύτερη έκταση 
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top