Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 19/7/2016

ΚΡΙΟΣ 

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε κάνει αρκετά πιο ευσυγκίνητο/η αλλά και έτοιμο/η να προστατέψεις τα πρόσωπα που αγαπάς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω δεν σου επιτρέπει να «κρυφτείς» και ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις θέση ανοιχτά και να ξεκαθαρίσεις τους λογαριασμούς σου με φίλους και εχθρούς. Όσον αφορά στην καθαρά επαγγελματική σου πορεία φαίνεται να επικρατεί μια προσωρινή αστάθεια που σε κάνει να… αναρωτιέσαι!
Ερωτικά
Μια συνάντηση ή επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου μπορεί να σε συγκινήσει και να αναθερμάνει το ενδιαφέρον σου. Παράλληλα όμως, κάποιος/α σου… επιτίθεται, μην έχον

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα προσθέτει… μπόλικο συναίσθημα στις επαφές και την κοινωνική σου ζωή, φαίνεται όμως να υπάρχουν και οφέλη που θα αποκομίσεις από την αξιοποίηση μιας γνωριμίας σου.. Αν πάλι σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δράση, δεν υπάρχει κανείς λόγος για να αρνηθείς, ιδιαίτερα αν αυτή σχετίζεται με την προστασία ή προώθηση των παραδοσιακών αξιών.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία για κάτι δυνατό κι «αγαπησιάρικο». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένεται να αναβιώσουν κάποιες παλιές στιγμές, είτε καλές, είτε όχι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να ακολουθήσεις μια οικογενειακή παράδοση ή να ασχοληθείς με υποθέσεις του παρελθόντος κι ίσως σου δοθεί η δυνατότητα να λύσεις παρεξηγήσεις που χρονίζουν αλλά και να ξεθάψεις θησαυρούς, τόσο με την μεταφορική έννοια του όρου, όσο και με την κυριολεκτική. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει μια προσωρινή αστάθεια στα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να ξαναθυμηθείς τα παλιά και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Κι όχι πως δεν τα καταφέρνεις στο «διπλό παιχνίδι», πρόσεξε όμως μήπως τελικά εγκλωβιστείς ανάμεσα στο… χθες και το σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο αλλά και επιρρεπή σε «πισωγυρίσματα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω προκαλεί μια αστάθεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, κάτι που μπορεί να έχει αντίκτυπο και στις επιδιώξεις σου. Αντί όμως να άγεσαι και να φέρεσαι από τις εξελίξεις, δώσε περισσότερο χρόνο τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους, μέχρι να σταθεροποιηθούν τα δεδομένα..
Ερωτικά
Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και αποκλειστικότητας είναι από τους πλέον αγαπημένους σου κι αν έχεις πραγματικά τη διάθεση σε περιμένουν μοναδικές όσο και «δραματοποιημένες» στιγμές, είτε με τον άνθρωπο σου, είτε με ένα παλιό σου «αμόρε».

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά, προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν θα προσβάλλουν τους άλλους. Ο παρορμητισμός σας σήμερα και ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες ίσως να μην είναι ελεγχόμενος. Επαγγελματικά, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και θα ανταμειφθείτε σύντομα. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, ωστόσο θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Οι γεννημένοι του 1960 μέσα από την υπομονή σας θωρακίζετε τα δικαιώματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο υποθέσεις αλλά και δημιουργικές ενασχολήσεις του παρελθόντος. Επιπλέον, ίσως επανακάμψει ένας παλιός σου συνεργάτης φέρνοντας και μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει περισσότερο θέματα που μπορεί να αφορούν σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι ίσως προκύψει μια ανησυχία ή μια αναστάτωση, η οποία όμως φαίνεται να είναι προσωρινή.

Ερωτικά

Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες κι αν είσαι μόνος/η, ίσως… πιστέψεις ότι επιτέλους βρήκες αυτό που ζητάς! Με τον Δία στο ζώδιο σου όμως, μάλλον πρόκειται για μια υπεραισιόδοξη εκτίμηση, που αργά ή γρήγορα θα υποστεί «διόρθωση».

ΖΥΓΟΣ 

Η προσωπική προβολή που επιδιώκετε όπως έχει τα υπέρ άλλο τόσο έχει και τα κατά. Στον επαγγελματικό τομέα, η αξιοποίηση κάποιων ευκαιριών θα σας φέρει σε πολύ καλή θέση βελτιώνοντας έτσι τη συνολική εικόνα. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να αποφύγετε την παγίδια διαδικτύου και να ασχοληθείτε με το σοβαρό φλερτ. Προσοχή σε ζητήματα διατροφής. Οι γεννημένοι του 1991 θα διαπιστώσετε πως οι φίλοι σας είναι κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανόν να έχεις αυξημένες μετακινήσεις, όπως και επαφές με γνωστούς ή συγγενείς κι ακόμη να μάθεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Την ίδια στιγμή, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση ενός χόμπι, ίσως όμως χρειαστεί να αναλάβεις και κάποιες πρωτοβουλίες, ώστε να φωτίσεις το παρελθόν μιας προσωπικής σου υπόθεσης.
Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιο σου «ρόδα είναι και γυρίζει»! Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, η ζωή σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα «κλασικό» ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα είναι υπό διεκδίκηση και οι κατακτήσεις διαδέχονται τις «ατυχίες» ή το αντίστροφο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο δυναμισμός και η λογική σε πλήρη εναρμόνιση ενώ παράλληλα ο Δίας μέσα από τον 6ο αρχίζει και δουλεύει για εσάς, στέλνοντας σας σιγά – σιγά τα πρώτα μηνύματα αισιοδοξίας. Σε προσωπικό επίπεδο, ίσως αφήνετε κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες ενώ δεν θα πρέπει να λησμονάτε πως κάποια πράγματα πρέπει να τελειώσουν άμεσα. Οι γεννημένοι του 1964 δώστε λίγο προσοχή σε θέματα επαγγελματικής ευσυνειδησίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ίσως να κουραστείς από την συχνή εναλλαγή των δεδομένων και τις αυξημένες απαιτήσεις των γύρω σου αλλά με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου, ο ρόλος σου γίνεται έτσι κι αλλιώς πρωταγωνιστικός και δεν έχει νόημα να «κρύβεσαι» ή να απέχεις. Ξεχώρισε και ιεράρχησε απλά τα πρόσωπα και τις δραστηριότητες που σε εκφράζουν περισσότερο, έχε «πρόχειρες» τις δεξιότητές σου και όλα θα πάνε καλύτερα του αναμενομένου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά, προσφέροντας σου την ηρεμία που αναζητάς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να ξαναζήσεις αξέχαστες στιγμές –με την καλή έννοια- του παρελθόντος!

YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε ωθεί να καταπιαστείς ξανά με μια υπόθεση του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να σε φέρει σε επαφή με κάποια πρόσωπα που σου θυμίζουν πολλά! Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει την σωματική και ψυχική σου ευεξία κι εδώ το ουσιαστικό από την πλευρά σου είναι το να ψάξεις να βρεις τις αιτίες αυτής της αναστάτωσης, αφού πρόκειται για πιέσεις που σωματοποιούνται..
Ερωτικά
Αν και φαίνεται να κατακλύζεσαι από μνήμες ή… απωθημένα που ζητούν την «δικαίωση» τους, το πιο φρόνιμο για σένα σε αυτήν την φάση είναι «να κάτσεις στα αβγά σου», περιμένοντας μια καλύτερη συγκυρία. Εξ άλλου, οι ευκαιρίες στο κοντινό μέλλον δεν θα σου λείψουν!

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να ευαγγελίζεστε πως λειτουργείτε για το συνολικό καλό αλλά τελικά αποτελείτε έναν πυρήνα αντίστασης. Αρνείστε να δεχτείτε τη γνώμη των άλλων και πιστεύετε πως την αλήθεια την κατέχετε μόνο εσείς. Επαγγελματικά, ίσως δείτε τις προσπάθειες σας να στέφονται με επιτυχία πλην όμως οι οικονομικές απολαβές που επιθυμείτε δεν μπορούν να έρθουν στην παρούσα φάση. Οι γεννημένοι του 1992, σιγουρευτείτε πρώτα για τις προθέσεις των άλλων.

astrology.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top