Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ψώνια για τις διακοπές του έκανε ο 18χρονος που σκοτώθηκε για να σώσει την αδελφή του

Συγκλονίζουν τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα για το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η τύχη στον 18χρονο Έλληνα που έχασε τη ζωή του στην επίθεση στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου.

Ο Χουσεϊν Νταϊτζίκ μουσουλμάνος στο θρήσκευμα από τον Άρατο Ροδόπης ετοιμαζόταν για το ταξίδι στη Θράκη και είχε πάει στο εμπορικό κέντρο για να κάνει διάφορα ψώνια.

Ο άτυχος νέος βρέθηκε χθες στο εμπορικό Κέντρο του Μονάχου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του προκειμένου να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια πριν την αναχώρηση τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

Εκεί βρέθηκε μπροστά στον αδίστακτο 18χρονο Ιρανογερμανό που σκόρπισε το θάνατο όμως κατάφερε να σώσει την αδελφή του την οποία την τελευταία στιγμή την έσπρωξε εκτός του οπτικού πεδίου του δράστη αλλά ο ίδιος δεν κατάφερε να γλυτώσει.

ήδη τα μέσα ενημέρωσης τον έχουν χαρακτηρίσει ήρωα και περιγράφουν το πως έσωσε την αδελφή του η οποία τραυματίστηκε μεν αλλά σώθηκε.

Ο Νταιτσίκ ήταν γεννημένος το 1999 και ζούσε στο Μόναχο με τους γονείς του και τα δύο αδέρφια του. Την πληροφορία επιβεβαιώνει και ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

liberal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...