Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα Ζώδια σήμερα 15/7/2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 15/7/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά


Ο Ήλιος στον Καρκίνο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη όσο και αναγκαία φιλοξενία, είτε σε μια επείγουσα μετακίνηση που θα σε αναγκάσει να αποχωριστείς την ασφάλεια του σπιτιού σου. Παράλληλα όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά και να αξιοποιήσεις κάτι πολύτιμο και κρυμμένο.

Ερωτικά


Ο ενεργός Χείρωνας σου ζητά να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία των σχέσεων σου, επισημαίνοντας αρχικά όλα αυτά που κουβαλάς από το παρελθόν και σε κρατούν μακριά από την ευτυχία σου. Μείνε λοιπόν για λίγο μόνος/η, ώστε να μην αποσπάσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά


Η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δεν σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες. Προσπάθησε λοιπόν να μην αναλώνεσαι σε επουσιώδη θέματα και «σχολαστικές» λεπτομέρειες, που απλά θα σε καθυστερήσουν, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο αναμένεται να αυξήσει τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα για δουλειές.

Ερωτικά


Το κλίμα γύρω σου είναι υπέρ το δέον ερωτικό κι ακόμη κι αν η διάθεση σου είναι να μην συμμετάσχεις σε οτιδήποτε, τελικά μάλλον δεν θα το αποφύγεις! Παραμέρισε λοιπόν περίπλοκες σκέψεις και ενδοιασμούς και αφέσου στους συμπαντικούς ρυθμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά


Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες έκτακτες οικονομικές αναγκαιότητες, πριν βιαστείς όμως να ανταποκριθείς σε αυτές, θυσιάζοντας ενδεχομένως ένα μέρος των οικονομιών σου, περίμενε μήπως τελικά πρόκειται για έναν «λάθος συναγερμό» ή για ανάγκες που δεν ήταν και τόσο επείγουσες. Παράλληλα όμως, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να σε ευνοήσει, με μια επιστροφή χρημάτων ή μια αποζημίωση.

Ερωτικά


Ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί «αναταράξεις» στην προσωπική σου ζωή, με σκοπό να σε κάνει να καταλάβεις περισσότερα για τις πραγματικές ανάγκες ή επιθυμίες σου και να απορρίψεις οριστικά κάθε τι «δανεικό», που δεν σε αντιπροσωπεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά


Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και να ξεδιπλώσεις τις πρακτικές αρετές σου ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας. Και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η ασταθής και κυμαινόμενη διάθεσή σου που δεν αποτελεί εχέγγυο μιας αξιόπιστης πορείας. Επιπλέον, η έλλειψη συγκέντρωσης ή συντονισμού μπορεί να σε φέρει εύκολα στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή.

Ερωτικά


Το πάθος «σιγοκαίει» μέσα σου κι ίσως τελικά να μην μπορέσεις να αντισταθείς σε έναν πολλά υποσχόμενο «πειρασμό». Κι αν βέβαια είσαι δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως, αδυνατώντας να κρύψεις την «χαρά» σου, χρειαστεί να δώσεις τις εξηγήσεις σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά


Η ζωή σου ζητά να κάνεις μια «στάση» στις δραστηριότητές σου, επιλέγοντας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, πριν οι πολλαπλές πιέσεις που δέχεσαι σου κάνουν κάποια «ζημιά». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ότι μένοντας μόνος/η, μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στις «εσωτερικές» ανάγκες σου αλλά και να ερμηνεύσεις σωστά όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο.

Ερωτικά


Ενώ εσύ πορεύεσαι «με τον σταυρό στο χέρι» ή ανυποψίαστος/η, θεωρώντας ότι κανείς ή καμία δεν έχει λόγους να θέλει να σε βλάψει, στην πραγματικότητα γίνονται πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά


Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια, χωρίς όμως να απομακρυνθείς από τις κοινωνικές ή επαγγελματικές σου προτεραιότητες. Κι ίσως να χρειαστεί για μια ακόμη φορά να αναλάβεις τα ηνία περιορίζοντας τις αδυναμίες του «άκρατου» φιλελευθερισμού, πολύ περισσότερο, αν έχεις να κάνεις με άτομα, που «αρέσκονται» να χάνουν το μέτρο με άκαιρες ή άστοχες παρεμβάσεις.

Ερωτικά


Σε αυτήν την φάση, σου είναι μάλλον δύσκολο να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου κι αν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο για να τις μοιραστείς, μπορεί να παρασυρθείς σε επιλογές που ναι μεν υπόσχονται τον «παράδεισο» αλλά ίσως σε εκθέσουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά


Ο Ήλιος στον Καρκίνο είναι πιθανόν να αναδείξει κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα και την ησυχία σου, αφού ίσως υπάρξουν και ανούσιες «τριβές» με άτομα που δεν σε καταλαβαίνουν. Επειδή όμως είναι βέβαιο ότι κάποιες υποθέσεις δεν θα είναι τελικά τόσο επείγουσες όσο φαίνονται αρχικά, προσπάθησε να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς άδικα.

Ερωτικά


Στην παρούσα φάση είναι μάλλον δύσκολο να ισορροπήσεις, προσπάθησε λοιπόν να βάλεις κάτω τα πράγματα, πέρα από εγωισμούς και ανασφάλειες, ώστε να λυθεί η όποια παρεξήγηση και να αποκατασταθεί άμεσα η σχέση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες σε μια συμφωνία ή συνεργασία σου αλλά πριν «συμβιβαστείς» με την όποια πραγματικότητα καλό είναι να διερευνήσεις το τι έχει «παιχτεί» στο παρασκήνιο για να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν. Κι αυτό γιατί φαίνεται ότι ο ρόλος ενός προσώπου από το συγγενικό σου περιβάλλον, μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο… φιλικός!

Ερωτικά


Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πιθανόν να προκύψει μια έντονη διαφωνία με τον άνθρωπό σου, πρόσεξε όμως μήπως πίσω από αυτήν κρύβονται κάποιοι «βαλτοί». Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μια σημαντική γνωριμία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά


Ο Ήλιος στον Καρκίνο τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί η δραστική παρέμβασή σου σε μια υπόθεση, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να τα καταφέρεις. Γενικότερα, στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων σου αναμένεται να βρεθούν καταθέσεις, δάνεια, ασφάλειες ή φορολογικές ρυθμίσεις.

Ερωτικά


Ένα ισχυρό πάθος μπορεί εύκολα να σε φέρει «εκτός εαυτού», ενεργοποιώντας τις αδυναμίες και τα ελαττώματά σου. Και ίσως το πρώτο που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε αυτήν την ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να «δέσεις» με τους σωστούς όρους μια συνεργασία αλλά και να βάλεις φρένο σε παράλογες απαιτήσεις, που απειλούν να διαταράξουν την καθημερινότητά σου, ακόμη κι αν «κατηγορηθείς» ως ιδιαίτερα σχολαστικός/η. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να ασχοληθείς άμεσα με τα προβλήματα και τις μάλλον επείγουσες ανάγκες ενός προσώπου από το φιλικό σου περιβάλλον, που φαίνεται να σε χρειάζεται.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να τεθεί σε δοκιμασία η εμπιστοσύνη που τρέφεις στους άλλους, μα και στον εαυτό σου, αφού ίσως δεν αποφύγεις κάποιες σπασμωδικές κινήσεις, που όχι μόνον δεν θα βοηθήσουν αλλά θα μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.


YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μάλλον ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου, παίρνοντας κάποιες αποφάσεις που θα συμβάλλουν στην συνολική ευεξία σου. Ίσως μάλιστα να πάρεις την αφορμή από μια μικρή αδιαθεσία, η οποία ωστόσο είναι περαστική. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σου, καλύπτοντας έκτακτες ανάγκες και «αρρυθμίες».

Ερωτικά


Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα ξεμπλοκάρουν την εξέλιξη μιας υπόθεσης σου και σου δίνει την δυνατότητα να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά!. Ακόμη λοιπόν κι αν έχεις ποβληματιστεί από μια πρόσφατη δοκιμασία, η συνέχεια θα σε αποζημιώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά


Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να διερευνήσεις μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή κάποιος/α από το άμεσο περιβάλλον σου. Κι εκείνο που οφείλεις να «δεις» πρώτο με βάση την λογική σου είναι το τι μπορεί κρύβεται πίσω από μια δήθεν «τυχαία» εξέλιξη, η οποία σε «δένει» με όρους και προϋποθέσεις που είναι δύσκολο να καλύψεις, χωρίς να ακυρώσεις κάποιες από τις βασικές σου επιλογές.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως γίνεις εξαιρετικά ανήσυχος/η ή επιρρεπής στις προκλήσεις, κάτι βέβαια που μπορεί να καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική «συνομιλία». Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, σου αρκεί η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ