Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Γδυθείτε και δουλέψτε»:Η συμβουλή του Λουκασένκο που οι Λευκορώσοι έκαναν πράξη (Photos)

Φαίνεται πως οι Λευκορώσοι ακολουθούν κατά γράμμα τις υποδείξεις του Προέδρου Λουκανσένκο. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η νέα «μόδα» έχει δημιουργηθεί στη χώρα αφότου ο Πρόεδρος Λουκασένκο παρότρυνε τους πολίτες σε ομιλία του να «βγάλουν τα ρούχα τους και να δουλέψουν τόσο μέχρι να ιδρώσουν», όπως διαβάζουμε στο pontiki.gr.

Αν και η φράση είχε μεταφορική έννοια, μερικοί Λευκορώσοι αποφάσισαν να το κάνουν πράξη. Συγκεκριμένα, ο Λουκασένκο μίλησε για την ανεργία, η οποία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια στη χώρα. Έτσι, η λύση που έδωσε ο Πρόεδρος ήταν οι πολίτες να δουλέψουν σκληρότερα, χρησιμοποιώντας την μεταφορική αυτή φράση.

Οι Λευκορώσοι δεν έχασαν χρόνο, έλαβαν γρήγορα δράση και μέσα σε λίγες ώρες από την ομιλία του ανέβασαν σε διάφορα social media φωτογραφίες από τον εργασιάκό τους χώρο με το hashtag #getnakedandwork.


Στις φωτογραφίες άνδρες και γυναίκες φαίνονται να έχουν βγάλει τις μπλούζες τους, να βρίσκονται πίσω από το γραφείο τους και να κάνουν πως δουλεύουν γυμνοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ