Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οικονόμου: Η ΝΔ θα αλλάξει το ασφαλιστικό

Την δέσμευση ότι η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει άρδην το ασφαλιστικό εξέφρασε σήμερα στην εκπομπή ”Ακραίως” με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής του κινήματος Βασίλης Οικονόμου.

Όπως δήλωσε ο κ. Οικονόμου:

H Νέα Δημοκρατία τα έχει πει από την πρώτη στιγμή στην Βουλή για το συνταξιοδοτικό. Έχουμε κάνει ομιλίες σε όλη την Ελλάδα για το συνταξιοδοτικό. Μιλάμε παντού. Τώρα έρχεται η ώρα του λογαριασμού και για το ΕΚΑΣ και για όλα. Χρειάζεται ένα ταμείο. Με αυτά που έχουν κάνει είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί νέα μεγάλη περικοπή.Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει εισφορές και φόρο που βγάζει στο 70% του εισοδήματός του.

Ο βουλευτής υπογράμμισε, επίσης, ότι ”δεν υπάρχει αναλογική σύνταξη έτσι όπως το βάζει ο Κατρούγκαλος. Αντί να πριμοδοτήσεις τον εργαζόμενο, του λέει στα 25 φύγε, ή κάντα όλα μαύρα. Αυτό δεν είναι βιώσιμο ασφαλιστικό”.

Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση ”Θα αλλάξουμε 100% το ασφαλιστικό. Τον ΟΓΑ θα τον κρατήσουμε γιατί έτσι όπως είναι θα εξαφανιστούν οι αγρότες”.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι ”το ασφαλιστικό μέχρι τον Ιανούαριο του 15 πήγαινε λίγο πολύ καλά. Τώρα για να γίνει βιώσιμο θέλει 3 δισ. ευρώ”.

Σε σχέση με την εμπλοκή που έχει δημιουργηθεί με την Cosco σχολίασε:

Αστείες ιστορίες αυτά που κάνει ο Δρίτσας.
Άλλα καίνε τον κόσμο. Θα αξιοποιήσει τα λιμάνια; Θα κάνει θέσεις εργασίας ; Αυτό είναι που απασχολεί τον κόσμο.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατέληξε ότι ”η πρόταση του Μητσοτάκη στην έκθεση Θεσσαλονίκης θα είναι ένα πρόγραμμα που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από τα μνημόνια, σε μια χώρα ανάπτυξης και ελπίδας”.

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή....