Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παραίτηση από τους ΑΝΕΛ με αιχμές: Πράγματα που αγωνίστηκα όχι μόνο δεν τηρήθηκαν, αλλά έγιναν ακριβώς τα αντίθετα

Με μια μακροσκελή του ανακοίνωση γεμάτη αιχμές το στέλεχος των ΑΝΕΛ Σταύρος Πετρόπουλος αποχωρεί από το κόμμα. Ο αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος έθεσε εαυτών εκτός ΑΝΕΛ, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στις πολιτικές που ακολούθησαν οι ΑΝΕΛ το τελευταίο διάστημα.

Όπως έγραψε χαρακηριστικά στον λογαριασμό του στο Facebook ο Σταύρος Πετρόπουλος:«Πράγματα που πίστεψα, αγωνίστηκα και μετέφερα σε όλη την Αττική, σε όλους σας, δυστυχώς όχι μόνο δεν τηρήθηκαν αλλά έγιναν ακριβώς τα αντίθετα. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ να ακούμε μόνο λόγια, που τα περισσότερα ήταν ψέματα. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ να ακούμε υποσχέσεις».

Αναλυτικά η ανάρτηση του έχει ως εξής:

Μετά από μία πορεία 4 ετών με το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ την περασμένη εβδομάδα υπέβαλα την παραίτησή μου από Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης,Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου,Μέλος της Συντονιστικής Σαρωνικού και Μέλος του Κινήματος.Πράγματα που πίστεψα,αγωνίστηκα και μετέφερα σε όλη την Αττική,σε όλους σας,δυστυχώς όχι μόνο δεν τηρήθηκαν αλλά έγιναν ακριβώς τα αντίθετα.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ να ακούμε μόνο λόγια,που τα περισσότερα ήταν ψέμματα.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ να ακούμε υποσχέσεις.Όλα αυτά τα χρόνια,επέλεξα το δρόμο της αληθινής και ανθρώπινης επικοινωνίας,το δρόμο της συνάντησης με τον συνάνθρωπο.Στόχος μου ήταν,είναι και θα είναι να σας κοιτάζω στα μάτια και να μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας!Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη,για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου,όταν με αναδείξατε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και στους νέους στόχους μου στη Κεντρική Πολιτική Σκηνή.Ο λόγος μου δεν είναι λόγος ενός ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ,αλλά ο λόγος ενός πρώτα ανθρώπου και μετά Πολιτικού,που αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τις προσδοκίες του κόσμου.Για μένα όλα αυτά τα χρόνια είναι γεμάτα από εσάς.Από την καθημερινότητά σας.Συμμερίζομαι τις θέσεις σας,ακούω τα προβλήματά σας,μοιράζομαι τις αγωνίες σας.Βοηθώντας όπου και όπως μπορώ,η ικανοποίηση είναι διπλή για μένα.
ΣΥΝΕΧΙΖΩ…
Μαζί σας,δίπλα σας,κοντά σας μιλώντας ΝΤΟΜΠΡΑ & ΣΤΑΡΑΤΑ.
Εργαζόμενος για ΣΑΣ και ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.Μαζί θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο.Σε ένα κόσμο γεμάτο αδιέξοδα,μόνο με ΠΙΣΤΗ στο ΘΕΟ και ΣΕΒΑΣΜΟ στον άνθρωπο,μπορούμε να τα καταφέρουμε.Αυτή είναι η αρχή,πάνω στην οποία χάραξα το δρόμο μου στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ,ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
Σύντομα θα σας ενημερώσω για την πολιτική μου συνέχεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ