Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σπίρτζης: Ο Τσίπρας θα είναι αυτός που θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του αεροδρομίου στο Καστέλι

Εννέα παρεμβάσεις και αλλαγές που πέτυχε στη δομή του διαγωνισμού για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι παρουσίασε στη Βουλή ο υπουργός ΠΟΜΕΔΙ Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, προσθέτοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός θα είναι εκείνος που θα εγκαινιάσει σε πέντε χρόνια τη λειτουργία του.

Όπως δήλωσε ο κ. Σπίρτζης από τη Βουλή, απαντώντας στον κ. Αυγενάκη:

Σας βλέπω με δάκρυα στα μάτια και με πόνο ψυχής εσάς, γιατί εμείς κάνουμε στην πατρίδα σας τον δρόμο που δεν κατόρθωσε να κάνει η παράταξή σας, κύριε Αυγενάκη, από το 1950 μέχρι σήμερα.

Ο πρωθυπουργός που θα εγκαινιάσει την κατασκευή του αεροδρομίου και σε πέντε χρόνια τη λειτουργία του, θα είναι ο σημερινός Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας. Στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών για το νέο αεροδρόμιο Καστελίου Κρήτης. Το έργο πήγε για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το έχετε καθυστερήσει καμιά εικοσαριά χρόνια. Εμείς θα το καθυστερήσουμε δυο μήνες, αλλά θα είναι ένα έργο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και ένα έργο που θα γίνει. Στις 30 Σεπτεμβρίου σας καλούμε στο Υπουργείο για να δείτε τους φακέλους που θα έχουν κατατεθεί για την προσφορά.

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ