Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 25/6/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 25/6/2016

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο επιθυμεί να σου χαρίσει όμορφες και θετικά φορτισμένες στιγμές κοντά στην οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να σε ανταμείψει και με συγκεκριμένες παροχές που θα κάνουν το μέλλον σου να δείχνει πιο φωτεινό. Επιπλέον, με την συνδρομή του Δία στην Παρθένο μπορείς να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, να προμηθευτείς εξοπλισμό αλλά και να αποκτήσεις την συντροφιά ενός οικιακού ζώου.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η Αφροδίτη σε καλεί απλά να… απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της. Αν όμως είσαι μόνος/η, φρόντισε να βρεθείς με πρόσωπα που ξέρεις ότι σε αγαπούν και τα αγαπάς χωρίς όμως να έχεις το μυαλό σου σε «μπλεξίματα»!

ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο σε καλεί να ξεχάσεις σκοτούρες και βάσανα και να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις αλλά ίσως η μεγαλύτερη συνεισφορά του να είναι η δημιουργία ενός «ζεστού» κλίματος, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σε βάλει στον πειρασμό να «παίξεις» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω διαδικτύου αλλά και να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή συνάντηση. Παράλληλα, ο Δίας σου υπόσχεται τα πάντα, οπότε… καλό δρόμο να έχεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις όλα τα καλά για σένα και τους οικείους σου και τελικά ίσως είναι προτιμότερο να κινηθείς σε «στενό κύκλο», επιλέγοντας να μην αναλωθείς σε μια έξοδο που μπορεί να αποδειχθεί κάπως… πολυέξοδη! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σε ανταμείψει με ένα δώρο αξίας ή μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, που θα σου επιτρέψει να κάνεις τις αγορές που επιθυμείς.

Ερωτικά

Η ανταλλαγή δώρων και ευχών μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, ακόμη όμως κι αν σήμερα συμβάλλουν σε μια νέα «κατάκτηση» ποτέ μην… πιστέψεις ότι τα υλικά αγαθά αρκούν για να «εξαγοράσουν» την αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου και ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να σηματοδοτήσουν πολλές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να «κυκλοφορήσεις»! Ίσως μάλιστα σου προσφέρουν κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα συμβάλλει άμεσα στην βελτίωση της ψυχολογίας σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει και σου… άρεσαν!

Ερωτικά

Ένα μάλλον νεαρό πρόσωπο από τα παλιά μπορεί να σου «βάλει ιδέες» για κάτι περισσότερο κι ίσως πραγματικά να αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να «τρέξει» μια κατάσταση με ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας και… αρκούντως «σοφό».

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Δίας στην Παρθένο αυξάνει την αισιοδοξία σου και σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, είτε για να καλύψεις τις ανάγκες σου, είτε για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους. Ίσως όμως να λάβεις κι εσύ δώρα ή χρήματα από αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία, δίνοντας σου μια γόνιμη εναλλακτική.

Ερωτικά

Είτε είσαι μόνος/η, είτε… όχι, ίσως σου δοθεί η ευκαιρία για κάτι «ενδιαφέρον», πρόσεξε όμως μήπως στην όλη κατάσταση υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που η δημοσιοποίηση τους θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μίνι σκάνδαλο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 


Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιο σου σε καλεί να βάλεις στο περιθώριο κάθε αρνητικό συναίσθημα και να πάρεις την ζωή πιο «χαλαρά», ίσως μάλιστα σε αυτό να συμβάλλουν και κάποια πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν όμως δεν καταφέρεις να απαλλαγείς από την λεπτολογία σου, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρεις «στραβά» κάποιες επιπολαιότητες των άλλων, χαλώντας τελικά το όποιο καλό κλίμα.

Ερωτικά

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος αλλά σε κάθε περίπτωση μαζί με τα ευχάριστα θα… ενσκήψουν και κάποιες παλιές «αμαρτίες» και καλό είναι να μην πάρεις το όλο θέμα «αψήφιστα»!

ΖΥΓΟΣ 


Γενικά

Κάθε φορά που η Αφροδίτη συνεργάζεται με τον Δία, η τύχη σου «κτυπάει κόκκινο» και το μόνο που καλείσαι να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου, αποφεύγοντας κυρίως σπατάλες και επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα μπορεί να παρασυρθείς σε κάποιες διατροφικές «ατασθαλίες» ή να ξαναρχίσεις «κακές συνήθειες» του παρελθόντος

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σε βάζει στον πειρασμό να ενδώσεις σε μια σχέση που σίγουρα έχει πλεονεκτήματα αλλά και κάποιες «κρυφές» πλευρές, αν το πράξεις όμως να θυμάσαι ότι ο Δίας δεν σου εξασφαλίζει την δέουσα εχεμύθεια, αντίθετα μπορεί να βγουν όλα στη… φόρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στην Παρθένο έχει όλη την καλή πρόθεση να συμβάλλει σε όμορφες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως τελικά η χαρά σου να… μετριαστεί από κάποιες επιπολαιότητες που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται. Αλλά επειδή πιθανότατα δεν πρόκειται για κάτι που θίγει πραγματικά την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων, μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις και «να βάλεις νερό στο κρασί σου»!

Ερωτικά

Δεν έχει νόημα να είσαι καχύποπτος/η όταν περιβάλλεσαι από πρόσωπα που σε αγαπούν και σε σέβονται. Αν πάλι η προσωπική σου ζωή σου φαίνεται «ανιαρή», μπορείς να… δανειστείς τα πολλά και σπαρταριστά επεισόδια από τις ζωές των φίλων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να σου προσφέρει την υποστήριξη που ζητάς κι ίσως σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο και τα μέσα να συνδράμει στο έργο σου, τόσο οικονομικά, όσο και σε επίπεδο επαφών. Από εκεί και ύστερα όμως πολλά εξαρτώνται από τον τρόπο που θα διαχειριστείς το πλεονέκτημα σου, αφού αν «βολευτείς» στα έτοιμα, η επιτυχία σου θα είναι μικρότερη.

Ερωτικά

Σε κοινωνικό επίπεδο έχεις τον τρόπο να κερδίζεις τις εντυπώσεις, κάτι που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα «απαστράπτον» πρόσωπο, αν όμως επιχειρήσεις το κάτι παραπάνω, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι η σχέση σου στερείται συναισθηματικού «βάθους».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη και ο Δίας διανθίζουν την καθημερινότητα σου με ευχάριστες στιγμές αλλά και κάποια «τυχερά», το καλό μάλιστα είναι ότι όλα αυτά έρχονται αβίαστα και χωρίς κόπο. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε κάνει να είσαι… αλλού και να σκέφτεσαι επίμονα πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, που δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ζεις στο σήμερα. Μην αδικείς λοιπόν τον εαυτό σου!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, έχεις ίσως μια μοναδική ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που έχει ουσιαστικές προδιαγραφές μονιμότητας, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια επανασύνδεση. Αλλά κι αν είσαι δεσμευμένος/η, αναμένονται περισσότερες… αγκαλιές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στην Παρθένο σε ευνοεί και ίσως λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση ή ένα δώρο που θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, στην δουλειά σου φαίνεται να απαλλάσσεσαι από κάποια βάρη, κάτι που μπορεί να συμβεί ευκολότερα ύστερα από την μεσολάβηση ενός «ισχυρού» προσώπου, γι’ αυτό μην διστάσεις να ζητήσεις αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν κι ακόμη… περισσότερα!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει και επαγγελματική σχέση, από την άλλη πλευρά όμως ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σε «απασχολήσει» με προβλήματα φίλων, που όσο να’ ναι θα σου… κόψουν την όρεξη.

ΙΧΘYΕΣ


Γενικά

Ο Δίας στην Παρθένο σου παρέχει τις προϋποθέσεις για να ωφεληθείς από μια συνεργασία ή την γνωριμία σου με ένα πρόσωπο κύρους, ίσως μάλιστα λάβεις κάποιες υποσχέσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά γνωριμία ή να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σου για πράγματα που έχουν συμβεί στο 
παρελθόν

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σου δίνει πλεονέκτημα στα προσωπικά σου κι αν το επιθυμείς μπορείς προχωρήσεις σε μια σχέση. Ωστόσο είναι πιθανόν να μπεις σε… δίλημμα μεταξύ δύο προσώπων, που το ένα σε καλύπτει κυρίως υλικά και το άλλο συναισθηματικά.

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ