Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έξι χρόνια πριν ….. σαν χθες η ανείπωτη τραγωδία της Marfin !!!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: “ca-pub-3879017056509812”,
enable_page_level_ads: true
});

Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας

Είναι γνωστό ότι οι παρέες γράφουν ιστορία και ενίοτε ανακηρύσσουν και τους ήρωες τους.

Πραγματικός ήρωας όμως είναι εκείνος, που θυσιάζει ακόμα και την ζωή του για έναν σκοπό, για μια ιδέα που αξίζει περισσότερο από τον εαυτό του, για το καλό σου συνόλου.

Οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος

Από την μία ο Γρηγορόπουλος, που η ανόητη πράξη ενός αστυνομικού και το μικρό της ηλικίας του, τον έκανε ήρωα στην συνείδηση και στις καρδιές των ανθρώπων.

Και από την άλλη τα αθώα θύματα της Μαρφίν.

Από την μία η «εξτρεμιστική αριστερή» παρέα, που έχει ανάγκη από ήρωες για την καθοδήγηση, την οπαδοποίηση και την ομαδοποίηση των «μπαχαλάκηδων», που θέλει να τους κρατά σε διανοητική νάρκη για τους άνομους σκοπούς της

Και από την άλλη, όποιος δεν έχει κομματική ταυτότητα, όποιος δεν ανήκει σε κάποια εξωκοινοβουλευτική κοινοβουλευτική νεολαία και εξτρεμιστική συνιστώσα είναι ανύπαρκτος σε αυτή την χώρα, όσο άδικος και εγκληματικός κι αν είναι ο χαμός του.

Και όποιος διαμαρτύρεται και αγανακτεί γι όλα αυτά, δεν ανήκει στον «προοδευτικό» χώρο …. μην χέσω …..

Σας τον χαρίζω τον προοδευτικό σας χώρο τον έζησα 40 χρόνια από μέσα και …προόδευσα !!!!

Και για την ιστορία
τα θύματα της βαρβαρότητας που πέρα από τους συγγενείς κανενός άλλου δεν καίγεται «καρφάκι» …..

Όσο για τους ενόχους … ψηλά γράμματα

Αγγελική Παπαθανασοπούλου.

Έφυγε μαζί με το αγέννητο πρώτο της παιδί από τις βόμβες των «ιδεολόγων» μπαχαλόκηδων. Ηταν πτυχιούχος της Μαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές λογιστικής στο ελληνικό πανεπιστήμιο και το City του Λονδίνου.

Βιβή Ζούλια.

Ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και είχε πάρει το μεταπτυχιακό της από το University Of Greenwich στα διεθνή τραπεζικά και χρηματοοικονομικά.

Νώντας Τσακάλης.

Είχε σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ενώ είχε κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Στίρλινγκ στη Σκωτία.

ΥΓ. Βλέπετε αυτοί σπούδαζαν, αν έκαιγαν το Σύνταγμα όπως ο Νίκος Τρευλάκης που «ηργάσθην» ως βοηθός λογιστή, ενώ όπως δήλωνε συμμετείχε στην «εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008», θα ήταν μετακλητοί υπάλληλοι στο πρωθυπουργικό γραφείο στην βουλή και όχι στο χώμα ……

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ