Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γκι Φέρχοφστατ: Πλήρης απογοήτευση από ΣΥΡΙΖΑ! Χρησιμοποιούν το κράτος για να βολέψουν τους δικούς τους και στην ΕΕ κάνουν τα στραβά μάτια

Αναλύοντας τα λάθη που έκανε η Ευρωπαϊκή Ένωση στο ελληνικό πρόγραμμα και εκφράζοντας την πλήρη απογοήτευσή του για τον ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής των Φιλελευθέρων στην Ε.Ε., Γκι Φέρχοφστατ, δήλωσε πως τα μνημόνια απέτυχαν.

Σε συνέντευξή του στα «Νέα» ο κ. Φέρχοφστατ τόνισε πως ύστερα από τρία μνημόνια, δώδεκα αξιολογήσεις και πάνω από 220 δισ. σε δάνεια επιβάλλεται να γίνει μια ανάλυση ώστε να κατανοηθεί τι έχει πάει στραβά.

Ο επικεφαλής των Φιλελευθέρων υποστήριξε πως τα μεγαλύτερα προβλήματα στην αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης είναι οι λάθος σχεδιασμοί, η ελλιπής εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και η ανεπαρκή επίβλεψη.

«Τα μνημόνια δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ασκήσεις επί χάρτου, που στόχευαν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων και όχι στις αληθινές αιτίες των προβλημάτων που ήταν η διαφθορά, το πελατειακό κράτος, η γραφειοκρατία, τα κλειστά επαγγέλματα και τα ολιγοπώλια στην αγορά», πρόσθεσε.

Ο κ. Φέρχοφστατ άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας πως δεν είναι οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ και νοιώθει πλήρως απογοητευμένος από τους χειρισμούς και τα σκάνδαλα της κυβέρνησης. «Εξακολουθούν να χρησιμοποιούν και αυτοί το κράτος για να βολέψουν τους δικούς τους ανθρώπους. Το χειρότερο είναι ότι τα ξέρουν όλα αυτά στην Ευρώπη αλλά κάνουν τα στραβά μάτια. Οι διαρθρωτικές αλλαγές δεν προχωρούν και φοβάμαι ότι εξακολουθούν να πετάνε απλώς λεφτά», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 Η Αλεξάνδρα, αδύναμη και καταβεβλημένη, «συναντά» και μιλά στον...