Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα Ζώδια σήμερα 28/5/2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 28/5/2016

ΚΡΙΟΣ

Αυτο το διήμερο τολμάτε και μάλιστα απαιτείτε όσα θεωρείτε πως σας ανήκουν Κριοί μου..τώρα αν μέσα σ΄αυτά είναι κι η κατάκτηση,οι ερωτικές περιπέτειες και οι ατασθαλίες,προσέξτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήνετε Ταυράκια μου τίποτα στη τύχη του αυτό το Σαββατοκύριακο,στοχεύστε στη σωστή επένδυση με δεδομένη την θέληση και την ευστροφία σας.Για τους συγγενείς θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατι επικίνδυνο πλανάται στα αισθηματικά σας εάν και εφόσον αφήσετε τους συγγενείς απέξω. Όσο για τα επαγγελματικά σας φαίνεται πως η συνάντηση Σελήνης-Ποσειδώνα παραπλανεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι παρεξηγήσεις και οι υπερβολές μπορούν να χαλάσουν το καλό κλίμα και να δημιουργηθούν εντάσεις.Ρίξτε τους τόνους για να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας.

ΛΕΩΝ

Μια αναπάντεχη συνάντηση θα σας δώσει μεγάλη χαρά,βλέπετε..τα κρυφά της ζωής σας,έχουν τον πρώτο ρόλο με την Αφροδίτη σύμμαχο.Οι αυθόρμητες κινήσεις όμως θέλουν και ψυχραιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκμεταλευτείτε το γεγονός ότι είστε δημιουργικοί και μπορείτε να κάνετε πολλά.Οι φίλοι και η καλή παρέα θα είναι κοντά σας,αρκεί το φλέρτ ανάμεσά σας να είναι μέχρι εκεί.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο δεν νομίζω πως ειναι τοσο θετικό,ο κυβερνήτης σας δίπλα απ΄τον Ηλιο σε μια σχέση δύσκολη με τον Κρόνο θα φέρει μια σειρά απο συζητησεις,διαπραγματεύσεις και κάθε είδους επαφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρμόσυνα τα νέα,μάλλον θα πάρετε χρήματα..μεχρι το μεσημεράκι του Σαββάτου θα παρουσιαστεί κι άλλη μια καλή ευκαιρία που θα καθορίσει την πορεία μιας συνεργασίας στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρα κατάλληλη να ξεχάσετε τις έγνοιες σας και ιδανική να κάνετε κοντινές και μακρινές διαδρομές,να απολαύσετε τα χόμπυ σας.Τα φορολογικά και χρέη προς τρίτους αφήστε τα απ΄την άλλη εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε τις σχέσεις σας Αιγόκεροί μου αυτό το διήμερο επαγγγελματικές και ερωτικές και καταστρώστε τα επαγγελματικά σας σχέδια προσεκτικά γιατί ο Κρόνος αναδρομεί..κρατήστε πιο χαμηλό προφίλ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανεβασμένη είναι η ερωτική διάθεσή σας αυτό το Σαββατοκύριακο φίλοι μου Υδροχόοι,η Αφροδίτη είναι δίπλα απ΄τον Ηλιο κι η πειστική σας ικανότητα είναι μεγάλη.Συνεχίστε άφοβα και δίχως ταμπού.

ΙΧΘΥΣ

Ευνοϊκές μέρες λόγω της θέσης της Σελήνης στο ζώδιό σας γενικώς και για κάθε διεκπεραίωση, όσο για τα αισθηματικά σας θέματα,χρειάζεται να επανεξετάσετε λίγο τα πράγματα.Όχι πως είναι δυσίωνα..

Αλκηστις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ