Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα Ζώδια σήμερα 27/5/2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 27/5/2016

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά θέματα σήμερα θα σας απασχολήσουν Κριοί μου κι ίσως σας εκνευρίσουν περισσότερο οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.Μια λάθος συμπεριφορά θα είναι καταπέλτης για σας.Μια συνάντηση αργά το βράδυ θα σας αποζημιώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Προετοιμαστείτε καλά πρίν σας προλάβουν οι εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά.Ο κυβερνήτης σας είναι σε καλή όψη με τον Hλιο,όμως μπέσα δεν έχει ενας καυτός πλανήτης..δεν θα διστάσει αν χρειαστεί να κάψει ακόμα και σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς σήμερα Δίδυμοί μου και δείξτε πνεύμα αλληλεγγύης,κόντρα στην καλή διάθεση του κυβερνήτη σας που εκκεντρικά αποζητά τη συμμετοχή σας.Έρωτευτείτε φίλοι μου καλοί,μην πολεμάτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απρόσμενα θετικά γεγονότα ανατρέπουν τα δεδομένα στη δουλειά σήμερα αλλά οι συναισθηματικές εκρήξεις θολώνουν το τοπίο.Θα οφεληθείτε αν βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες κοντά σε πρόσωπα αγαπημένα.

ΛΕΩΝ

Ενθαρύνονται αυτή την ημέρα οι συζητήσεις φέρνοντάς σας πιο κοντά σε ένα πολυπόθητο όνειρο. Ωστόσο ο ανταγωνισμός και τα κακεντρεχή σχόλια δεν λείπουν,ο Άρης ακόμα βρίσκεται απέναντι απ΄τον κυβερνήτη σας..μην το ξεχνάτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρεθείτε σε δίλλημα σήμερα παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις γύρω απ΄τα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν εδω και μέρες.Μια ανακρίβεια ή κάποιο ψέμα θα σας αναστατώσει.. ακριβώς όπως και κάποια επαφή με το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας υποσχεθεί οτι θα είστε ήρεμοι αφου ο κυβερνήτης σας εχει μπλέξει σε παιχνίδια εξουσίας.Η καλή της σχέση με τον Ηλιο ενδυναμώνει τη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οργανωθείτε οικονομικά,ακόμα κι αν δεν είναι στις προτεραιότητές σας και δώστε λύση στα προβλήματα τωρα που ο Αρης ειναι ξανα μαζί σας.Η Αφροδίτη στους Διδύμους κάτι κρύβει.. και σείς σαν ΄ντετέκτιβς΄πρέπει να το βρείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες κινήσεις αυθόρμητες Τοξότες μου,ίσως να σας δημιουργήσουν μικροπροβλήματα σήμερα. Είναι καλύτερα να μελετήσετε λεπτομερώς τις προυποθέσεις.Πάντως αν παίζει κάτι στο ερωτικό κομμάτι κι αξίζει..παλέψτε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την δουλειά σας και την υγεία σας θα ασχοληθείτε σήμερα και γενικώς με την φυσική σας κατασταση,τουλάχιστον μέχρι και το μεσημεράκι.Οι εντάσεις κι όλα τα τρεξήματα που είχατε δεν θα είναι σε πρώτο πλάνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά τυχεροί φαίνεται να είστε σήμερα Υδροχόοι μου,προβλέπονται και κάποιες αποδοχές απο τα ερωτικά σας ή κάποιο τυχερό παιχνίδι.Λογω της σεληνης σε κάποια συνεργασία θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση που όμως θα σας βγεί σε καλό.

ΙΧΘΥΣ

Αυξάνεται σήμερα το πάθος στις σχέσεις αλλά και οι εντάσεις..η Σελήνη βλέπετε περπατά κοντά στα μονοπάτια σας.Το καλύτερο όπλο ψαράκια μου σ΄αυτή την εμπόλεμη κατασταση είναι η υπομονή και η μεθοδικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2024 Παρασκευούλα με Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, με την διάθεση ανεβασμένη και την δίψα για...